immigration

immigration

immigration
immigration

immigration

immigration

اقامت آلمان از طریق سرمایه گذاری

اقامت آلمان از طریق سرمایه گذاری

اقامت آلمان از طریق سرمایه گذاری چگونه است ؟ راههای مهاجرت به آلمان و همچنین اقامت آلمان از طریق سرمایه گذاری شرایط به چه صورت است ؟ مهاجرت به آلمان از طریق سرمایه گذاری در آلمان به چه نحوی است ؟  اقامت آلمان از طریق سرمایه گذاری و شرایط ثبت شرکت در آلمان و یا حتی خرید ملک در آلمان موضوعی است که در این مقاله سعی داریم به بررسی آن بپردازیم و انواع روش هایسرمایه گذاری در آلمان و شرایط سرمایه گذاری در آلمان را بیان و تشریح نمائیم ، مهاجرت به آلمان طرق مختلفی دارد که یکی از راه هایمهاجرت به آلمان سرمایه گذاری در آلمان و ثبت شرکت در آلمان می باشد ، سرمایه گذارانی که قصد سرمایه گذاری در اتحادیه اروپا واقامت آلمان از طریق سرمایه گذاری را در سر دارند میتوانند برای سرمایه گذاری در آلمان با توجه شرایط اقتصادی این کشور اقدام نمایند چراکه کشور آلمان از حیث شرایط اقتصادی ، اجتماعی ، درمانی ، صنعتی حرف اول را در اتحادیه اروپا می زند ، به اشخاصی که قصدسرمایه گذاری در آلمان و یا کار در آلمان را در سر دارند توصیه می نمائیم قبل از هر اقدامی برای مهاجرت به آلمان با وکلای بین الملل که در زمینه سرمایه گذاری در آلمان و ثبت شرکت در آلمان تخصص دارند مشورت نمائید و سپس شروع به سرمایه گذاری نمائید ، در زمینه سرمایه گذاری در آلمان و ثبت شرکت می توانید با مشاورین موسسه حقوقی ملک پور با همکاری دفتر MIE اتریش تماس حاصل نموده و مشاوره رایگان در زمینه سرمایه گذاری آلمان به دست آورید .

در مقاله ذیل شرایط اقامت آلمان از طریق سرمایه گذاری در سال ۲۰۱۸ را بررسی خواهیم نمود و به سوالات شما سرمایه گذاران که قصد سرمایه گذاری در کشور صنعتی آلمان را دارید پاسخ خواهیم داد سوالاتی من الجمله آیا امکان سرمایه گذاری در آلمان برای اتباع بین الملل و خارج از اتحادیه اروپا وجود دارد ؟ بهترین راه برای سرمایه گذاری در آلمان آیا خرید ملک در آلمان می باشد و یا ثبت شرکت با مسئولیت مناسب تر است ؟ برای ثبت شرکت در آلمان به چه میزان سرمایه نیاز است ؟ انواع شرکت هایی که میتوان در آلمان ثبت کرد چه نوع شرکت هایی هستند ؟ آیا از طریق ثبت شرکت یا سرمایه گذاری در آلمان می توان اقامت دائم و سپس پاسپورت کشور آلمان را به دست آورد ؟

شرایط و اقدامات لازم برای سرمایه گذاری و ثبت شرکت در آلمان

اولین قدم برای اقامت آلمان از طریق سرمایه گذاری در هر کشوری ورود به آن کشور برای بازدید از بازار و شرایط اقتصادی و ارزیابی شرایط سرمایه گذاری در آن کشور می باشد چراکه سرمایه گذاری یکی از روش های پر ریسک مهاجرت محسوب می گردد و اگر بدون آگاهی و ارزیابی اقدام به سرمایه گذاری در کشوری نمائیم قطعا با مشکلات عدیده ای رو به رو خواهیم شد و گاهی نیز باعث از بین رفتن سرمایه نیز گردد ، اما برای اقامت آلمان از طریق سرمایه گذاری چه کشورهایی نیاز به اخذ ویزا می باشند ؟ با توجه به اینکه کشور آلمان عضو اتحادیه اروپا و شنگن می باشد شهروندان کشورهای اتحادیه اروپا و همینطور کشورهای عضو پیمان اقتصادی اروپا برای تجارت ومهاجرت به آلمان نیازی به اخذ ویزا ندارند اما سایر شهروندان کشورهای دیگر من الجمله ایران برای ورود نیاز به ویزا دارند . اگر اشخاص ثابت نمایند که برای سرمایه گذاری و اقامت آلمان از طریق سرمایه گذاری و تجارت قصد مهاجرت به آلمان را دارند میتوانند درخواست ویزای تجاری آلمان را نمایند ، البته بازه زمانی ویزای تجاری به ملیت و نوع تجارت سرمایه گذار بستگی دارد و ویزای بیزینس نیز برای اقدام به ثبت شرکت در آلمان نیز وجود دارد .

بعد از ورود به کشور آلمان و سنجیدن شرایط اقتصادی سرمایه گذاران می توانند اقدام به سرمایه گذاری یا ثبت شرکت و یا تاسیس بیزینس خود نمایند که برای ثبت شرکت در آلمان میتوانید از وکلای خبره و بین الملل موسسه حقوقی ملک پور با همکاری موسسه مشاوره ای MIE اتریش استفاده نمائید و بدون هیچ نگرانی بابت از بین رفتن سرمایه اقدام به انجام این پروسه حقوقی نمائید .

وقتی سرمایه گذاران با ویزای بیزینس وارد کشور آلمان می شوند بعد از بررسی شرایط و انتخاب بیزینس میتوانند شروع به انجام اقداماتی در زمینه های مخلتلف نمایند که در زیر به آنها اشاره خواهیم نمود .

مهمترین اقدام برای اقامت آلمان از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت در آلمان داشتن وکیل متخصص به امور سرمایه گذاری می باشد که سرمایه گذاران بعد از ورود می توانند با وکلای مختلف ارتباط برقرار نمایند .

انجام برخی امور محضری همانند اخذ گواهی های مربوطه

مراجعه به اداره بازرگانی و ارائه طرح توجیه اقتصادی ( که نمای سه ساله از شرکت باید تشریح گردد )

مراجعه به اداره ثبت شرکت های آلمان ( Handelsregister ) برای ثبت تجاری بیزینس مربوطه

بررسی ملک های تجاری مختلف برای اجاره آفیس شرکت و دریافت اجاره نامه اولیه

بعد از اخذ اجاره نامه اقدام برای افتتاح حساب بانکی برای شرکت

اقدامات لازم و ابتدایی برای انجام امور مالیاتی

انواع شرکت در آلمان

حال به بررسی انواع شرکت های تجاری در آلمان می پردازیم .

شرکت های با مسئولیت محدود ( GMBH  ) :

در خصوص بحث اقامت آلمان از طریق سرمایه گذاری می توان بیان نمود که شرکت های با مسئولیت محدود برای سرمایه گذاران خارجی بیشتر طرفدار و محبوبیت را دارد چراکه یکی از ساده ترین نوع ثبت شرکت با میزان سرمایه پایین برای سرمایه گذاران خارجی در اتحادیه اروپا می باشد ، میزان سرمایه در شرکت های با مسئولیت محدود در آلمان ۲۵ هزار یورو می باشد که سرمایه گذار می بایست برای افتتاح شرکت مبلغ ۱۲۵۰۰ یورو را وارد شرکت نماید و الباقی مبلغ را نیز متعهد به پرداخت آن می شود ، برای ثبت شرکت با مسئولیت محدود همزمان سه شریک امکان این را دارند تا اقدام به ثبت شرکت نمایند و این شرکت باید حداقل یک مدیر عامل معرفی نماید ، شرکت با مسئولیت محدود کمترین ریسک را در بین انواع شرکت های مختلف در آلمان و اتحادیه اروپا دارد .

شرکت های سهامی عام یا خاص

در ادامه بحث اقامت آلمان از طریق سرمایه گذاری لازم به ذکر است که از دیگر شرکت های مهم در آلمان می توان به شرکت های سهامی عام یا خاص اشاره نمود ، در شرکت های سهامی مسئولیت براساس میزان سهام و سرمایه سهامداران محدود می شود و تعداد شرکای شرکت های فوق الذکر می تواند تا ۵ شریک باشد ، توزیع سهم سهامداران و تعداد انها می بایست در اساسنامه شرکت قید گردد و در محضر نامه تایید گردد ، میزان سرمایه اولیه برای شرکت های مذدکور ۵۰ هزار یورو می باشد ، سهم های شرکت های سهامی می بایست وارد بازار بورس آلمان گردد .

پروسه اقامت آلمان از طریق سرمایه گذاری مدت زیادی به طول نمی انجامد و پروسه ثبت شرکت در آلمان بین ۲ الی ۵ ماه نهایتا زمان خواهد برد ، در صورتی که سرمایه گذاران خارج از اتحادیه اروپا که قصد اقامت آلمان از طریق سرمایه گذاری را دارند مدت زمان پروسه مهاجرتی آنها بین ۵ تا ۹ ماه زمان خواهد برد .

نکاتی در باب سرمایه گذاری در آلمان

دلایل متعددی برای اقامت آلمان از طریق سرمایه گذاری وجود دارد که به صورت مختصر میتوان به دلایل چون شرایط امن سرمایه گذاری در آلمان ، شرایط مالیاتی بسیار مناسب در آلمان ، دعوت از سرمایه گذاران برای سرمایه گذاری در پروسه های پر سود ، نیروهای کار فوق العاده در آلمان ، تولید کننده برتر در اتحادیه اروپا ، کیفیت زندگی در المان می توان اشاره نمود .

سرمایه گذارانی که در کشور خود دارای بیزینس موفق هستند اجازه این را دارند که شعبه ای از بیزینس خود را در کشور المان راه اندازی نمایند و یا سرمایه گذاران می توانند شعبه هایی از یک بیزینس موفق در آلمان را که دارای سود دهی و در آمد می باشد خریداری نمائید .

یکی دیگز از راه های سرمایه گذاری در آلمان خرید ملک در آلمان می باشد که حداقل سرمایه برای خرید ملک در آلمان ۱۵۰ هزار یور می باشد اما ذکر این نکته ضروری است که به صرف خرید ملک در آلمان نمی توان اقامت اقامت دائم المان را به دست آورد .

افرادی که به دنبال اقامت آلمان از طریق سرمایه گذاری هستند بعد از سرمایه گذاری و ثبت شرکت به آنها اقامت یک ساله اعطا می گردد و بعد از آن اقامت یک ساله تبدیل به اقامت دو ساله و بعد دوباره اقامت دو ساله و بعد از ۵ سال تبدیل به اقامت دائم می گردد ، شرایط تمدید اقامت به فعال بودن شرکت و پرداخت مالیات و استخدام کارمند و شرایط دیگر می باشد .

این مقاله در باب اقامت آلمان از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت در آلمان توسط وکلای موسسه حقوقی ملک پور نگارش شده است که با مطالعه آن در می یابیم که یکی از راه های مهاجرت به آلمان اقامت آلمان از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت می باشد ، اما اقامت آلمان از طریق سرمایه گذاری تنها راه مهاجرت به آلمان  محسوب نمی گردد و راه های به مراتب کم هزینه تر دیگری برای مهاجرت به آلمانوجود دارد من الجمله مهاجرت تحصیلی در آلمان و اخذ ویزای کار آلمان و بلو کارت آلمان که طرفداران فراوانی دارد ، اما افرادی که قصد سرمایه گذاری در اتحادیه اروپا را در سر دارند میتوانند از طریق ثبت شرکت در کشور اتریش یا اجازه اقامت قرمز سفید قرمز و یااقامت خود حمایتی اتریش بهره مند شوند ، اما در کل سرمایه گذاران می توانند برای دریافت مشاوره سرمایه گذاری با کمترین ریسک در اتحادیه اروپا با مشاورین موسسه حقوقی ملک پور با همکاری دفتر مشاوره ای MIE اتریش در سراسر دنیا تماس حاصل نموده و یا به صورت تماس مستقیم با شعبه مرکزی موسسه در وین اتریش ارتباط برقرار نموده و در باب اقامت آلمان از طریق سرمایه گذاری و ثبتشرکت در آلمان اطلعات تکمیلی به دست آورند .

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.