X
تبلیغات
وکیل جرایم سایبری

پناهندگی در انگلستان

پناهندگی در انگلستان

پناهندگی در انگلستان و شرایط ارائه کیس های پناهندگی در انگلستان ۲۰۱۸ ، قوانین پناهندگی انگلستان در سال ۲۰۱۸ ، و مدارک مورد نیاز پناهندگی در انگلستان ، مهاجرت به انگلستان از طریق پناهندگی و مهاجرت غیرقانونی به انگلستان چه پیامدهایی میتواند داشته باشد . امروزه تعدادی از افراد که بنا به دلایلی مانند ترس جانی و مالی و جسمی و یا ترس از مورد آزار و شکنجه واقع شدن در کشور اقدام به پناهندگی در کشورهای دیگر می کنند و در این میان تعداد اشخاصی که درخواست پناهندگی در انگلستان را دارند نیز کم نیستند. اما باید به این نکته ی حیاتی توجه کرد کهپناهندگی در انگلستان قطعا فرد پناهجو را با دشواری ها و خطرات زیادی مواجه خواهد کرد.علی الخصوص پس از خروج انگلستان از اتحادیه ی اروپا Brexit کشور انگلستان در پذیرش درخواست های پناهندگی در انگلستان بسیار سختگیرانه تر عمل میکند. اگر علاقمند به دانستن اطلاعاتی درباره ی شرایط و نحوه ی درخواست پناهندگی در انگلستان هستید ما در مقاله ی حاضر سعی کردیم به نکاتی کلی در رابطه با مهاجرت به انگلیس و پناهندگی در انگلستان بپردازیم اما بیان این مطالب به هیچ عنوان به منزله ی ترغیب شما برای درخواست پناهندگی در انگلستان نیست.

اسکان: پناهندگی یا حمایت انسانی

در سایت کشور انگلستان از عنوان اسکان یا Settlement نام برده شده که خود شامل دو واژه ی Refugee به معنای پناهنده و فرد دارای حمایت انسانی یا Humanitarian protection است.
که به طور خلاصه در زیر توضیح داده خواهد شد.

۱٫    نگاه کلی

شما می توانید تقاضای خود را برای اسکان در انگلستان (که با نام “اجازه اقامت نامحدود” شناخته می شود) ارائه دهید به شرطی که کارت اقامتی با یکی از عناوین زیر داشته باشید:
پناهنده
فرد دارای حمایت انسانی

هزینه ها:

هیچ هزینه ای برای استفاده از حق سکونت به عنوان یک پناهنده و یا کسی که حمایت انسانی شده است وجود ندارد.
اعضای خانواده:
شما می توانید اعضای خانواده ی خود را شامل شریک زندگی خود (partner) و فرزندانتان را در درخواست پناهندگی یا همان درخواست سکونت خود شامل کنید البته به شرطی که آن ها در حال حاضر در انگلستان به عنوان وابستگان شما باشند. و در صورتی که نتوانید این کار را انجام دهید اگر قبل از ترک کشورتان تشکیل خانواده داده باشید شریک و فرزندان شما می توانند تقاضای خود را برای پیوستن به شما در انگلستان ارائه دهند.
اعضای خانواده شما می توانند درخواست به پیوستن به شما در انگلستان را در صورت داشتن یکی از شرایط زیر ارائه دهند:
واجد شرایط درخواست به عنوان شریک زندگی یا فرزندان شما نباشند
و یا شما بعد از ترک کشورتان با شما تشکیل خانواده داده باشند
اگر درخواست شما موفقیت آمیز باشد، اعضای خانواده ی شما اجازه ی اقامت در بریتانیا برای همان طول زمانی که شما دارید را به دست خواهند آورد.

۲٫ واجد شرایط بودن

شما می توانید بعد از ۵ سال در انگلستان به عنوان یکی از افراد زیر درخواست دهید:
پناهنده
کسی که مورد حمایت انسانی است
اما چنانچه شما سابقه ی کیفری داشته و یا در زندان بوده باشید درخواست پناهندگی شما احتمالا رد خواهد شد.

۳٫ درخواست

برای این کار باید فرم درخواست سکونت یا SET (که دارای مسیر حفاظت شده است) را دانلود کرده وپر کنید و سپس فرم پر شده را به همراه کلیه ی مدارک مورد نیاز به آدرس داده شده در فرم ارسال کنید در ضمن این فرم ها و مدارک را باید حتما پست کنید یعنی نمی توانید دستی تحویل دهید.
اطلاعات بیومتریک
ممکن است از شما اثر انگشت و عکس دیجیتال گرفته شود (که “اطلاعات بیومتریک” نامیده می شود).
زمان درخواست دادن:
شما باید در طول یک ماه پایانی اجازه ی فعلی خود برای بودن در انگلستان درخواست خود را تسلیم کنید. که این درخواست برای کسانی که با عنوان پناهنده یا فرد مورد حمایت انسانی درخواست می دهد شامل هیچ هزینه ای نخواهد بود.

۴٫ جمع شدن مجدد خانواده

همسر یا فرزند شما می تواند برای پیوستن به شما در انگلستان اقدام کنند اگر:
شما زمانی که مجبور به ترک کشور شدید از آن ها جدا شده باشید
به شما مجوز پناهندگی و یا محافظت بشر دوستانه به مدت ۵ سال داده شده باشد اما هنوز شهروندی بریتانیا را نداشته باشید
همسر یا فرزند شما نمی تواند درخواست بدهد اگر:
شما رای نهایی برای درخواست پناهندگی خود را دریافت نکرده و یا
زیر ۱۸ سال باشید
اگر درخواست اعضای خانواده ی شما پذیرفته شود به آن ها اجازه داده می شود تا با همان اجازه ای که به شما داده شده است به انگلستان بیایند و یا در انگلستان بمانند.
شرایط مورد نیاز:
شریک زندگی و فرزندان شما باید واجد شرایط زیر باشند.
الف. شریک زندگی
شریک زندگی کسی است که شما با او در یک رابطه ی واقعی هستید. در این صورت باید قادر به اثبات یکی از موارد زیر باشید:
شما قبلا با هم ازدواج کردید
شما در یک رابطه ی واقعی مدنی (civil partnership) هستید
اگر شما ازدواج نکرده و یا در رابطه ی مدنی نیستید، شریک زندگی شما در حالت زیر می تواند درخواست دهد:
شما پناهندگی یا حمایت انسانی پس از نهم اکتبر۲۰۰۶ دریافت کرده باشید
یا این که باهم در یک رابطه ی حقیقی مانند ازدواج یا رابطه ی مدنی به مدت ۲ سال بوده و با هم زندگی کرده باشید و دارای پناهندگی و یا حمایت های بشردوستانه پس از ۹ اکتبر ۲۰۰۶ باشید.
توجه داشته باشید که شما و شریک زندگیتان باید قصد داشته باشید که با هم زندگی کنید و پس از ارائه ی درخواست هم باهم زندگی کنید. و اگر شریک شما اینک بدون اجازه در انگلستان باشد و یا تحت دسته ی دیگری اجازه ی بودن در انگلستان را داشته باشد شما نمی توانید برای او درخواست بدهید.
ب. فرزندان
فرزندان شما باید:
زیر سن ۱۸سال بوده
بخواهند با شما و شریک زندگی شما زندگی کنند
بدون استفاده از بودجه ی عمومی توسط شما پشتیبانی شوند
ازدواج نکرده و یا در رابطه ی مدنی نباشند
استخدام تمام وقت جایی نباشند
الف. درخواست دادن در خارج از انگلستان
شما باید برای جمع شدن خانواده دور هم به صورت آنلاین اقدام کنید
و نیز باید فرم درخواست VAF4A به همراه پیوست ۴ را تکمیل کنید.
در ضمن از شما اثر انگشت و عکس (‘اطلاعات بیومتریک) در یک مرکز درخواست ویزا به عنوان بخشی از برنامه ی درخواست پناهندگیتان گرفته خواهد شد. نکته: امکان درخواست آنلاین از کشورهای کوبا و کره ی شمالی وجود ندارد.
ب. درخواست دادن در داخل انگلستان
همسر یا فرزندان شما می توانند درخواست دهند تا با شما در بریتانیا بمانند به شرطی که تمام موارد زیر در مورد آنها صدق کند:
شما دارای وضعیت پناهندگی یا حفاظت بشردوستانه در انگلستان باشید
آنها اولین باری باشد که درخواست بودن در کنار شما را ارائه می دهند و نیز این که آن ها در حال حاضر در بریتانیا باشند
و بتوانند داشتن رابطه با شما را قبل از تاریخ خروج شما از کشورتان به دلیل آزار و اذیت اثبات کنند.
و اگر شما کارت اقامت دارید می توانید از فرمFLR(O)  برای درخواست استفاده کنید
و اگر کارت اقامت ندارید، باید با نوشتن نامه و یا فرم FLR(O) درخواست بدهید. که هر دوی آن ها باید به این آدرس پست شوند:
Complex Casework Directorate
Family Reunion
Admin Team
۷th Floor
Capital Building
Liverpool
L3 9PP
توجه بفرمایید که برای دور هم جمع شدن اعضای خانواده ی واجد شرایط نیز نیازی به پرداخت هیچ هزینه ای نیست.

۵٫ درخواست خانواده به عنوان وابستگان

اگر پناهنده هستید یا حمایت انسانی دارید، اعضای خانواده شما در صورتی که در حال حاضر در انگلستان باشند می توانند درهمان فرم درخواست شما و به همان شکل درخواست دهند.
اعضای خانواده شامل این افراد است:
شریک زندگی (شوهر، همسر، شریک زندگی مدنی و یا شخصی که قبل از درخواست پناهندگی با شما حداقل به مدت دو سال در یکجا بوده باشد)
فرزند یا فرزندان شما که زیر ۱۸ سال باشند
شرایط لازم:
باید به اعضای خانواده ی شما اجازه ی بودن در انگلستان با شما داده شده باشد:
به عنوان وابسته ی شما، در همان زمانی که به شما پناهندگی و یا حمایت های بشردوستانه اعطا شده
یا با استفاده از مسیر دور هم جمع شدن (تجدید دیدار) خانواده ها  که به طور فوری به آن ها اجا زه ی سکونت نداده باشند
هم چنین فرزند متولد شده از شما در بریتانیا که شهروند بریتانیا نیست نیز واجد شرایط خواهد بود.

نهایتا باید گفت که کشورانگلستان پس از حوادث انتخابات در ایران تعداد زیادی پناهجوی ایرانی را به این کشور راه داده بود اما اخیرا پناهندگی به اتباع ایرانی را بر اساس یک سری همکاری های سیاسی مشروط نموده:
به گزارش«جوان آنلاین» درشرایط این کشور برای اعطای پناهندگی آمده است:

ایرانیانی که بخواهند پناهنده ی انگلستان شوند باید:

۱- از دین اسلام و به خصوص مذهب شیعه خارج شوند

۲- همکاری های اطلاعاتی و خبری علیه نظام این کشور بکنند

۳- از طریق سازمان بین المللی UN به کشور انگلستان معرفی شوند (که در این صورت علاوه بر هزینه های عادی زندگی هزینه تحصیل در دانشگاه نیز تعلق می گیرد)

۴- و یا از پناهندگی مشروط استفاده کنند که کاملا موقتی و به مدت دو سال خواهد بود.
و اما در پایان توجه کنید که درخواست شما برای پناهندگی در انگلستان نیز مانند بسیاری از درخواست های پناهندگی دیگر ممکن است رد شود و علی رغم اینکه این درخواست رد شده پناهندگی در انگلستان احتمال پذیرش در مرحله ی تجدید نظر را دارد اما اغلب شما مجبور به ترک خاک انگلستان خواهید بود. پس در صورتی که می توانید به هر شکل دیگری غیر از پناهندگی در انگلستانمهاجرت کنید تردید نکنید و از آن طریق اقدام کنید چرا که قطعا پناهندگی در انگلستان مسیری بسیار سخت و دارای خطرات جانی و مالی بسیاری خواهد بود.

در صورت نیاز به مشاوره در باب مهاجرت به انگلستان و راههای قانونی مهاجرت به انگلیس و دیگر کشورهای دنیا میتوانید با دفاتر وین ما تماس مستقیم داشته و مشاوره رایگان نمایید ، و یا با دفاتر همکار ما در ایران تماس حاصل نمایید.

[ چهارشنبه 23 اسفند 1396 ] [ 15:09 ] [ malekpour ]