X
تبلیغات
وکیل جرایم سایبری

ویزای کار کانادا

ویزای کار کانادا

ویزای کار کانادا چگونه است ؟ راههای مهاجرت به کانادا و همچنین شرایط وکیل مهاجرت چگونه است ؟ اخذ ویزای کار کانادا که در کانادا تحت عنوان مجوز جهت ویزای کار کانادا شناخته می شود قدمی بسیار مهم جهت اشتغال قانونی در کشور کانادا بشمار می رود. فرد متقاضی مهاجرت به کانادا و همچنین کار در کانادا و یا اخذ اقامت کانادا باید ابتدا از تمام اطلاعات لازم در زمینه یویزای کار کانادا نظیر انواع ویزای کار کانادا ، شرایط وکیل مهاجرت به کانادا و قوانین اخذ ویزای کار کانادا ، راه های اخذ ویزای کار کانادا و چگونگی محاسبه امتیازات ویزای کار کاناد ا و یا موسسات کاریابی در کانادا و یا لیست مشاغل مورد نیاز کانادا بسیاری از نکات دیگر آگاه باشد تا در آخر به نتیجه ی مطلوبی دست یابد.
به همین جهت موسسه ی حقوقی ملک پور با ارائه ی نکات مهم مربوط به ویزای کار کانادا و همچنین وکیل مهاجرت به کانادا در مقاله ی پیش رو قصد دارد شما عزیزان را در راستای تصمیم گیری صحیح و کسب نتیجه ی مطلوب یاری نماید . ولکن پیشنهاد می شود قبل از هر انتخابی با وکیل مهاجرتی کانادا در مورد روش های مهاجرتی و اقامتی کانادا همچون تحصیل در کانادا ،سرمایه گذاری در کانادا ، کار در کانادا ، ثبت شرکت در کانادا ، ازدواج در کانادا ، تولد فرزند در کانادا و در نهایت اخذ اقامت کانادا مشاوره داشته باشید .

انواع ویزای کار کانادا با توجه به شرایط هر فرد

افرادی که در زمینه ی تولید برنامه های تلویزیونی یا سینمایی فعالیت دارند
در صورتی که از شرایط زیر برخوردار باشید ممکن است بتوانید جهت اخذ ویزای کار کانادا «کارفرمای مشخص» اقدام نمایید:
• کار یا فعالیت بخصوص شما برای تولید فیلم یا برنامه ی مربوطه ضروری است،
• تولید برنامه یا فیلم مربوطه موجب ایجاد و حفظ منافع اقتصادی برای کانادایی ها و اتباع کانادا می شود،
• شغل شما پردرآمد است و کارفرما یا محل کار مشخصی دارد.
علاوه بر موارد مذکور فرد باید از الزامات عمومی واجدین شرایط نیز جهت اخذ ویزای کار کانادا برخوردار باشد.
ویزای کار کانادا برای افراد فرهنگی
این نوع ویزا مخصوص افراد فرهنگی نظیر پژوهشگران، سخنران مهمان، استاد بازدیدکننده، محقق فوق دکترا، دریافت کننده ی جوایز علمی و فرهنگی یا سایر انواع موضوعات فرهنگی است. بیشتر فعالیت فرد در کانادا باید در حیطه ی آموزش یا پژوهش باشد.
ویزای دانشجو (کارآموز)
اگر شما متقاضی ویزای کار کانادا یک دانشجوی بین المللی در حال تحصیل در کانادا هستید و قصد دارید به عنوان بخشی از دوره ی تحصیلی خود در کارآموزی یا کارورزی شرکت کنید می توانید جهت اخذ این نوع ویزای کاری درخواست دهید. با توجه به قوانین اخیر اداره ی مهاجرت این کشور توصیه میکنیم با مشاورین تماس داشته و در باب قوانین کار کانادا از طریق PGWP و Open Work Permit اطلاعات صحیح کسب نمایید.
ویزای کاری کانادا کارگران تعمیر و نگهداری تجهیزات تجاری یا صنعتی
در صورتی وجود شرایط زیر می توانید جهت اخذ این نوع ویزا درخواست دهید:
• جهت انجام تعمیرات اضطراری تجهیزات صنعتی یا تعمیر تجهیزات خارج از ضمانت باید وارد کانادا شوید
• عدم انجام تعمیرات مربوطه ممکن است موجب اختلال در اشتغال کانادایی ها گردد
• و از شرایط عمومی اخذ ویزای کار کانادا برخوردار باشید.
ویزای کاری کانادا مربیان و ورزشکاران حرفه ای
در صورتی که کانادایی ها نیز به عنوان ورزشکاران یا مربیان حرفه ای بتوانند در کشور شما اشتغال یابند، ممکن است بتوانید واجد شرایط اخذ مجوز کار یا ویزای کار کارفرمای مشخص باشید. علاوه بر این باید:
• مربی یا ورزشکار حرفه ای یک تیم کانادایی باشید
• از شرایط عمومی لازم جهت اخذ ویزای کاری کانادا برخوردار باشید.
ویزای کار کانادا کارگردان، رقصنده، نوازنده ارکستر، خواننده اپرا (افرادی که در مشاغل مربوط به این زمینه اشتغال دارند)
در صورتی که در زمینه ی اجرا یا مشاغل مربوطه در رشته های رقص، اپرا، موسیقی ارکستر یا تئاتر زنده فعالیت دارید ممکن است بتوانید جهت ویزای کار کارفرمای مشخص درخواست دهید. ضمناً کارفرمای شما باید:
• یک سازمان یا شرکت هنرهای نمایشی غیردولتی کانادایی باشد
• از فدرال بودجه دریافت کند
• ثابت کند که فرصت های مشابهی در کشور مبدأ شما برای اتباع دائمی کانادا و کانادایی ها وجود دارد.
ویزای کارآموزی در یک سازمان بین المللی (مورد تائید قانون سازمان های بین المللی و مأموریت های خارجی)
چند نمونه از سازمان های بین المللی مورد تائید این قانون عبارتند از:
• سازمان بین المللی هواپیمایی غیرنظامی (ICAO)
• به عنوان مثال مأموریت دیپلماتیک یک دولت خارجی
در صورت وجود چنین شرایطی ممکن است بتوانید جهت اخذ ویزای کار کارفرمای مشخص درخواست دهید.
ویزای کار کانادا برای پژوهشگران برخی موسسات کانادایی
در صورتی که توسط یکی از مراکز زیر به کار گماشته شوید می توانید جهت اخذ این ویزا درخواست دهید:
• فعالیت موقت برای مرکز تحقیقات توسعه بین الملل کانادا
• به عنوان یک دانشمند متمایز یا پژوهشگر فوق دکترا توسط تشکیلات انرژی اتمی کانادا حمایت شوید
• به عنوان یک پژوهشگر جهت شرکت در تحقیقات یا دانشمندی متمایز توسط شورای پژوهش ملی کانادا (NRC) یا شورای تحقیقات علوم طبیعی و مهندسی کانادا (NSERC) حمایت شوید
• دارای یک موقعیت پژوهشی در یک دانشگاه کانادایی باشید.
موقعیت های پژوهشی باید به منظور امتیاز پژوهشی افراد در نظر گرفته شوند و دولت های استانی یا فدرال باید هزینه های آنها را تا حدودی یا به طور کامل تحت پوشش قرار دهند.
پیش از درخواست ویزای کار، کارفرمای شما باید:
• یک دعوتنامه ی استخدام به اداره مهاجرت، پناهندگی و تابعیت کانادا ارسال کند
• دعوتنامه ای حاوی شماره استخدام برای شما ارسال کند.
ویزای کار کانادا برای کارآفرینان
اگر با توجه به برنامه ی ویزای استارتاپ دارای گواهی تعهد باشید باید برای ویزای کار تحت عنوان «ویزای اقامت دائم گروه کسب و کار، ویزای استارتاپ» درخواست دهید. در غیر این صورت چنانچه با توجه به شرایط زیر قصد دارید کسب و کاری را در کانادا راه اندازی کنید ممکن است واجد شرایط اخذ مجوز کار کارفرمای مشخص باشید:
• کسب و کار شما برای کانادایی ها منافع اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی چشمگیری در بر دارد
• کسب و کار شما موجب کارآفرینی برای اتباع کانادا یا افراد دارای اقامت دائم در کانادا می شود.
کارگران کشاورزی
شرایط لازم جهت درخواست اخذ ویزای کار کانادا از طریق این گروه:
• فرد متقاضی ویزای کار کانادا باید تبعه ی یکی از کشورهایی باشد که در این برنامه شرکت دارند
• دولت کشور فرد متقاضی باید او را استخدام کند
• فرد متقاضی برای کارفرمایان SAWP (Seasonal Agricultural Workers Program)در کانادا به فعالیت خواهد پرداخت.
طرح استعداد جهانی برنامه کارگر خارجی موقت
کارگرانی که از طریق طرح استعداد جهانی برنامه کارگر خارجی موقت توسط کارفرمایی استخدام می شوند ممکن است واجد شرایط اخذ مجوز کار کارفرمای مشخص باشند. کارفرمای شما باید در ارزیابی تأثیرگذاری بر بازار کار (LMIA) نتیجه ی مثبت دریافت کند؛ زیرا پیش از ارسال درخواست، همین امر واجد شرایط بودن شما را در طرح استعداد جهانی تعیین می کند.
تائیدیه ی LMIA مدرکی است که از سوی اداره استخدام و توسعه اجتماعی کانادا /خدمات کانادا صادر می شود و این امکان را برای کارفرما فراهم می کند که کارگران خارجی را از طریق برنامه کارگر خارجی موقت استخدام نماید.
طرح تجربه بین المللی افراد ۱۸ تا ۳۵ ساله (IEC)
در صورتی که بین ۱۸ تا ۳۵ سال سن داشته باشید و بخواهید جهت سفر و کار از طریق برنامه تجربه بین المللی کانادا اقدام نمایید ممکن است واجد شرایط اخذ ویزا باشید. این طرح شامل سه گروه زیر است که هر فرد با توجه به شرایط شخصی خود می تواند از طریق یکی از آن ها اقدام کند:
• کار در تعطیلات
• کارورزی (کارآموزی) بین المللی
• متخصصین جوان
برنامه مهاجرت اقیانوس اطلس (AIPP)
افرادی که از طریق برنامه مهاجرت اقیانوس اطلس جهت اخذ اقامت دائم کانادا درخواست می دهند ممکن است واجد شرایط اخذ مجوز کار یک ساله ی کارفرمای مشخص باشند، در این صورت باید از شرایط زیر نیز برخوردار باشند:
• دعوتنامه ی کار تمام وقت از یک کارفرمای تعیین شده در یک استان مجاور اقیانوس اطلس
• یک ارجاع نامه از سوی دولت استانی که در آنجا اشتغال خواهید یافت حاوی درخواست از IRCC جهت صدور مجوز کار برای بدون نیاز به ارزیابی تأثیرگذاری بر بازار کار
• یک فرم تعهدنامه ی امضا شده که نشان می دهد شما در طی ۹۰ روز پس از درخواست مجوز کار، از طریق AIPP جهت اخذ اقامت دائم درخواست خواهید داد.
همسر یا اعضای خانواده ی فردی که موقتاً در کانادا کار یا تحصیل می کند
در صورتی که فرد از شرایط زیر برخوردار باشد می تواند جهت اخذ مجوز کار آزاد درخواست دهد:
• همسر یک کارگر ماهر در یکی از مشاغل گروه شغلی ملی (NOC) نوع A یا B که جهت کار در کانادا به مدت شش ماه یا بیشتر مورد تائید قرار گرفته است
• همسر یک دانشجوی خارجی در یک دانشگاه یا کالج دولتی در کبک
• یکی از اعضای خانواده ی یک نماینده ی خارجی
• یکی از اعضای خانواده ی یک نظامی خارجی که در کانادا کار می کند.
چنانچه همسر شما دارای یک مجوز کار آزاد است باید یک کپی از مجوز کار او را به همراه مدارک زیر هنگام درخواست مجوز کار آزاد ارائه دهید:
• نامه ای از کارفرمای فعلی همسر خود یا یک کپی از دعوتنامه یا قرارداد کاری همسرتان
• یک کپی از مدارک حقوق دریافت شده ی اخیر همسرتان
فارغ التحصیلان دانشگاه های کانادا
این گروه افراد ممکن است واجد شرایط درخواست اخذ مجوز کار آزاد باشند. در این مورد باید به اطلاع برسانیم از بهترین مسیرها و معقول ترین آنها،‌این اسن که شخص برای تحصیل با ویزای S1 وارد شده و پس از اتمام تحصیل از قوانینی مانند PGWP یا ویزای نیروی ماهر استفاده نماید تا به راحتی به کسب تجارب کاری بپردازد و اقامت هم داشته باشد. در این راستا مشاورین ما بهترین راهنمای شما به زبان های انگلیسی و فارسی خواهند بود.
دارندگان مجوز اقامت موقت دارای حداقل اعتبار ۶ ماهه
این گروه افراد نیز ممکن است واجد شرایط اخذ مجوز کار آزاد باشند.
شرکت کنندگان برنامه های دوجانبه یا تبادلی
افرادی که در برنامه های تبادل جوانان، تبادل معلم، تبادل استاد، برنامه های دوجانبه تجاری هواپیمایی و سایر برنامه های مشترک شرکت دارند ممکن است واجد شرایط اخذ مجوز کار کارفرمای مشخص باشند. البته این افراد باید از شرایط عمومی اخذ مجوز کار نیز برخوردار باشند.
شرکت کنندگان برنامه جوانان جهانی کانادا
این افراد ممکن است واجد شرایط درخواست اخذ ویزای کار آزاد کانادا باشند.
دانشجویان خارجی که دیگر نمی توانند هزینه های تحصیل و زندگی خود را پرداخت کنند ممکن است واجد شرایط درخواست اخذ ویزای کار آزاد کانادا باشند. برخی دلایل ناتوانی در پرداخت مخارج عبارتند از جنگ، انقلاب، ورشکستگی نظام بانکی؛ به این ترتیب متقاضی باید نامه ای را حاوی شرح دلایل ناتوانی در پرداخت مخارج تحصیل خود ضمیمه ی درخواست ویزای کار آزاد کانادا نماید.
کارگران ماهر دو زبانه (فرانسه ـ انگلیسی)
کارگران فرانسه زبانی که قصد دارند در جامعه ای فرانسه زبان در خارج از کبک اشتغال یابند ممکن است واجد شرایط درخواست اخذ ویزای کار کارفرمای مشخص شوند. در این صورت متقاضی باید از شرایط زیر برخوردار باشد:
• فرد متقاضی در یک جامعه ی فرانسه زبان در خارج از کبک کار و زندگی خواهد کرد
• در زندگی روزمره ی خود زبان فرانسه را بکار می برد
• در یکی از مشاغل ملی (NOC) سطح مهارت ۰، A یا B اشتغال خواهد یافت.
• امتیاز آزمون فرانسه TEFمتقاضی باید ۷ باشد.
افرادی که از طریق اکسپرس اینترای جهت اخذ اقامت دائم کانادا درخواست داده اند ممکن واجد شرایط اخذ ویزای کار آزاد کانادا باشند و شرایط لازم عبارتند از:
• در کانادا اشتغال دارید
• تاریخ انقضای مجوز کار شما در ۴ ماه آینده سر خواهد رسید
• از طریق یکی از گروه های برنامه کارگر ماهر فدرال، گروه تجربه کانادایی، برنامه تجارت فدرال، برنامه گزینش استانی جهت اخذ اقامت دائم درخواست داده اید.
با توجه به شرایط مذکور ممکن است واجد شرایط یک نوع ویزای کار آزاد ویژه به نام ویزای کار آزاد bridging باشید.
کارمندان یا کارگران انتقالی شرکت ها به تشکیلات کانادایی آنها
افرادی از شرایط عمومی اخذ ویزای کار برخوردار باشند و از طریق انتقال درون شرکتی قصد داشته باشند در کانادا اشتغال یابند ممکن است بتوانند جهت اخذ ویزای کار کارفرمای مشخص درخواست دهند.
برگزیدگان استان های کانادا
برگزیدگان استان های کانادا که هنوز برای اقامت دائم درخواست نداده اند نیز ممکن است با توجه به دارا بودن شرایط زیر از امکان اخذ ویزای کار کارفرمای مشخص برخوردار باشند:
• یک نامه از دولت استانی که تائید کننده ی انتخاب او برای اخذ اقامت دائم در آن استان باشد
• یک دعوتنامه از سوی کارفرمایی در همان استان
• نامه ای از سوی استان که شغل و کارفرما را در آن مشخص کرده و اظهار می کند که: کارفرما به فرد متقاضی ویزای کار کانادانیاز دارد و جهت کار در آن استان یا منطقه برای او دعوتنامه ارسال نموده است؛ دعوتنامه واقعی است و جهت ایجاد منافع یا فرصت های اقتصادی برای کانادا انجام شده است، کار مربوطه پاره وقت یا فصلی نیست، حقوق و شرایط کار جهت جذب و حفظ اتباع کانادایی کفایت می کند.
در این صورت فرد می تواند پیش از درخواست اقامت دائم کانادا جهت اخذ ویزای کار کانادا درخواست دهد.
دارندگان گواهی گزینش کبک (CSQ)
افرادی که دارای CSQ هستند و هنوز جهت اخذ اقامت دائم کانادا درخواست نداده اند در صورتی که از شرایط زیر برخوردار باشند می توانند جهت اخذ ویزای کار کارفرمای مشخص درخواست دهند:
• دارای سی ای کیو معتبر هستید
• در حال حاضر در استان کبک سکونت دارید
• نیازمند تمدید مجوز کار خود برای کارفرمای جدید هستید
• نیازمند مجوز کار برای کارفرمای جدید در استان کبک هستید
• یک دانشجوی خارجی دارنده ی مجوز کار پس از فارغ التحصیلی هستید و در استان کبک پیشنهاد کاری دریافت نموده اید
• مجوز کار شما از طریق یکی از گروه های تجربه بین المللی کانادا نظیر کار در تعطیلات، متخصصین جوان و کارورز یا کارآموز بین المللی صادر شده است.
در این صورت اعتبار مجوز کار تا وقتی خواهد بود که پیشنهاد کاری شما اعتبار داشته باشد و حداکثر دو ساله است. هنگام درخواست باید کپی سی اس کیو و دعوتنامه ی کاری خود در کبک را ارائه دهید.
کار از طریق توافق نامه های بین المللی
دو نوع توافق نامه ی بین المللی وجود دارد که عبارتند از توافق نامه های تجاری و غیر تجاری. جهت کار از طریق توافق نامه های بین المللی تجاری فرد نیاز به اخذ ویزای کار کانادا خواهد داشت مگر اینکه یک بازدیدکننده ی تجاری باشد. جهت کار از طریق برخی توافق نامه های بین المللی غیرتجاری نیازی به اخذ ویزای کار کانادا نخواهد بود.
در نهایت لازم به ذکر است که پیش از ارسال درخواست اخذ مجوز کار (ویزای کار) از سوی متقاضی، کارفرما موظف است:
• یک دعوتنامه ی استخدام به اداره مهاجرت، پناهندگی و تابعیت کانادا ارسال نماید
• هزینه ی پذیرش کارفرما را به مبلغ ۲۳۰ دلار پرداخت نماید
• دعوتنامه ای حاوی شماره استخدام برای فرد متقاضی ارسال کند.
لطفا توجه داشته باشید که چنانچه شغل مورد نظر شما در سطح حرفه ای NOC A یا سطح مدیریت و اجرایی NOC 0 باشد ممکن است واجد شرایط بررسی فوری دو هفته ای درخواست باشید.
براساس مطالب ذکر شده در مقاله می توان گفت که هر فرد با توجه به وضعیت شخصی خود می تواند تصمیم بگیرد که از طریق کدام یک از راه های ممکن جهت اخذ ویزای کار کانادا درخواست دهد. ضمناً علاوه بر آنچه شرح داده شد متقاضیان باید از برخی شرایط عمومی نیز جهت اخذ ویزای کاری کانادا برخوردار باشند؛ بنابراین چنانچه متقاضیان عزیز قصد داشته باشند به اطلاعات بیشتری در زمینه ی ویزای کار کانادا دست یابند می توانند ضمن تماس با وکلای حقوقی و کارشناسان مجرب موسسه ی حقوقی ملک پور علاوه بر بهره مندی از مشاوره ی تخصصی و رایگان، پاسخ تمام پرسش های خود را در مورد انواع ویزای کار کانادا ، شرایط و قوانین ویزای کار کانادا، راه های اخذ ویزای کار کانادا، مهاجرت به کانادا از طریق کار و تخصص در کانادا و شرایط کار و زندگی در کانادا دریابند. و یا همواره می توانید با مشاورین و کارشناسان موسسه حقوقی ملک پور در سراسر دنیا و یا تماس مستقیم با شعبه مرکزی در وین اتریش در خصوص ویزای کار کانادا مشاوره رایگان اخذ نمایید .

 

[ سه‌شنبه 22 اسفند 1396 ] [ 14:19 ] [ malekpour ]