چگونگی اخذ ویزای کاری اتریش ( کار در اتریش)

چگونگی اخذ ویزای کاری اتریش ( کار در اتریش)

چگونگی اخذ ویزای کاری اتریش ۲۰۱۸ در این مقاله مورد بررسی قرار خواهد گرفت.شرایط ویزای کار اتریش ۲۰۱۸ چیست؟ قوانین ویزای کار اتریش ۲۰۱۸ برای ایرانیان چگونه است؟آیا به دنبال چگونگی اخذ ویزای کاری کشور اتریش و تثبیت موقعیت خود در کشور اتریش هستید؟ آیا می­دانید مشاغل مورد نیاز در کشور اتریش کدام است؟ آیا  از مزایای اخذ ویزای کاری اتریش، شرایط کار و میزان حقوق و دستمزد مشاغل در این کشور با خبرید؟ با سایت­های کاریابی کشور اتریش آشنایی دارید؟ آیا به دنبال سریعترین زمان برای مهاجرت به اتریش و اخذ ویزای کاری کشور اتریش هستید؟ آیا شما از چگونگی اخذ ویزای کاری کشور اتریش و مهاجرت به اتریش اطلاع دارید؟ آیا میدانیدکشور اتریش  عضو کشورهای شینگن است ؟ آیا از شرایط زندگی در کشور اتریش و کار در اتریش آگاهی دارید؟ آیا از مزایای کشورهای عضو شینگن آگاهی دارید؟

چنانچه علاقه مند به کسب اطلاعات بیشتر در زمینه چگونگی اخذ ویزای کاری کشور اتریش هستید با ما تا پایان این مقاله همراه شوید

ما در موسسه حقوقی ملک پور در این مقاله سعی داریم شما را با هر آنچه باید در رابطه با چگونگی اخذ ویزای کاری کشور اتریش  بدانید آشنا کنیم.

 

چگونگی اخذ ویزای کاری کشور اتریش همواره یکی از راه های مهاجرت به کشور اتریش میباشد. کشور اتریش یک کشور اروپایی است که با کشورهای آلمان و جمهوری چک از شمال با اسلواکی و مجارستان از شرق با اسلوانی و ایتالیا  از جنوب و  با سوئیس دانمارک سوئد امریکا و ژاپن از غرب در همسایگی است. در بین کشورهای دنیا کشور اتریشدر مکان هفتم ثروتمندترین کشورهای جهان قرار دارد.

کشور اتریش را میتوان جز باثبات ترین اقتصاد ها ذکر کرد و همواره میتوان گفت که کشور اتریش موقعیت های خوبی را از جهت هزینه های زندگی و مسکن و شرایط کاری در اختیار شهروندانش قرار داده است. به همین جهت مهاجران بسیاری هر ساله متقاضی رفتن به این کشور قدرتمند هستند. اقتصاد کشور اتریش در مقایسه با سراسر اروپا ثبات بی نظیری دارد به طوری که نرخ تورم و درصد بیکاری در  کشور اتریش بسیار پایین بوده و شهروندان کشور اتریش به خوبی از پس هزینه های زندگی در کشور اتریش بر می آیند.

۹۸٪مردم این کشور به  زبان رسمی کشور اتریش،  یعنی آلمانی صحبت میکنند. در کنار زبان  آلمانی اقلیتی به زبان‌های کروات، اسلوونیای و مجارستانی نیز  صحبت می‌کنند، میتوان گفت که  این کشور با داشتن جمعیتی حدود  ۸۵۰۰۰۰۰ نفر کمترین جمعیت را  در بین کشور های اروپایی داراست. میتوان گفت نیمی از مردم  کشور اتریش در شهرستان ها زندگی می کنند و تقریباً ۲۰ در صد آن ها ساکن شهر وین پایتخت کشور اتریش هستند

هموطن عزیز ما در  موسسه حقوقی ملک پور در کوتاهترین زمان اقدام به چگونگی اخذ ویزای کاری اتریش خواهیم کرد.و این کار نیازمند داشتن تیمی متخصص و با تجربه  در امر  مهاجرت است

اگر شما در یکی از رشته های مهندسی خصوصاً رشته هایی نظیر الکترونیک، الکتروتکنیک، مکانیک، برق، مکاترونیک، نرم افزار، آی تی، علوم رایانه و انفورماتیک، معماری، تحصیل کرده اید همین حالا با ما در موسسه حقوقی ملک پور تماس بگیرید. ما در موسسه حقوقی ملک پور در یک پروسه  ۳ ماهه کلیه امور شما برای چگونگی اخذ ویزای کاری اتریش  را انجام خواهیم داد

کشور اتریش که  به عنوان عضوی از اتحادیه اروپا و عضو شینگن است  به شما این فرصت استثنایی را خواهد داد  که با اخذ ویزای کاری کشور اتریش  اقامت دائم اروپا را بدست آورید و بتوانید در حوزه اتحادیه اروپا آزادانه سفر و به راحتی زندگی، اقامت و کار کنید

حال میخواهیم به این پرسش پاسخ دهیم که از چه راه هایی میتوان اقدام به چگونگی اخذ ویزای کاری اتریش  کرد.

۱-اولین راه برای اخذ ویزای کاری کشور اتریش   داشتن جاب افر یا پیشنهاد کاری از جانب یک کارفرما در یک شرکت معتبر در کشور اتریش است اخذ ویزای کاری کشور اتریش  به این طریق در واقع تنها راهی است که به اتباع خارجی که در خارج از اتحادیه اروپا زندگی میکنند و دارای مهارت و تخصص خاصی هستند پیشنهاد میشود

در این روش به افرادی با تخصص و یا مهارت خاص اجازه کار و اقامت یک  ساله داده میشود. متقاضیان برای چگونگی اخذ ویزای کاری اتریش  باید حداقل دارای مدرک لیسانس بوده و در حرفه ای دارای تخصص و مهارت لازم باشند

اخذ ویزای کاری کشور اتریش  که توسط دعوت نامه یک کارفرما در یک شرکت اتریشی انجام میشود بدین صورت است که بایستی یک آگهی کار ۳ ماهه در داخل کشوراتریش در روزنامه های محلی و در ادامه یک آگهی ۳ ماهه در اتحادیه اروپا  منتشر نماید و ثابت کند  نماید که هیچ نیروی کاریدر کشور اتریش و  هیچ عضوی در  اتحادیه اروپایی و یا  هیچ پناهنده ای که مجوز کار دارد و  هیچ دانشجویی که درسش تمام شده است و مجوز پیدا کردن کار دارد متقاضی این شغل نیست

همانگونه که در بالا مشاهده شد انجام کلیه این امور و سعی در چگونگی اخذ ویزای کاری اتریش به این صورت بسیار دشوار است. و میتوان نتیجه گرفت که اخذ ویزای کاری کشور اتریش   بدون داشتن اسپانسر  امری پیچیده است.

اما با این همه پیچیدگی در امر اخذ ویزای کاری کشور اتریش  چنانچه هنوز تمایل به اخذ ویزای کاری کشور اتریش   را  بدین طریق دارید باید بدانید کل پروسه اخذ ویزای کاری کشور اتریش   حدودا ۴ ماه زمان نیاز دارد و شما پس از ۳ سال کار در کشور اتریش و پرداخت مالیات میتوانید درخواست اقامت دائم را از دولت کشور اتریش داشته باشید.

maxresdefault چگونگی اخذ ویزای کاری اتریش ( کار در اتریش)

اما راه های دیگری برای اخذ ویزای کاری کشور اتریش  وجود دارد.

۲-شما میتوانید از طیق اخذ ویزای تحصیلی در کشور اتریش اقدام کرده و پس از راه یافتن به خاک کشور اتریش، جهتاخذ ویزای کاری کشور اتریش اقدام کنید شایان ذکر است  افرادی که مشغول به تحصیل درکشور اتریش  میباشند و یا فارغ التحصیل از دانشگاه های ا کشور اتریش  هستند شانس بیشتری در جهت پیدا کردن شغل و اخذ اخذ ویزای کاری کشور اتریش  را دارند.

توجه به این نکته ضروری است که دانشجویان در کشور اتریش اجازه کار تمام وقت در کشور اتریش را نخواهند داشت

دانشجویان از طریق درخواست کارفرما یا برای کارورزی اجازه کار نیمه وقت را دارند. بسته به نوع تحصیل  دانشجویانی که در دوره  زبان و در لیسانس مشغول به تحصیل هستند می توانند در هفته ۱۰ ساعت کار کنند و  دانشجویان گروه دوم که در فوق لیسانس و  دکترا مشغول به تحصیل هستند  میتوانند ۲۰ ساعت در هفته  را  کار کنند.

۳-روش سوم از طریق کسب امتیاز  برای اخذ ویزای کاری کشور اتریش می باشد. بدین صورت که شما به عنوان  ویزای جستجوی کار برای ۶ ماه در کشور اتریش به ۷۰ امتیاز از ۱۰۰ امتیاز لازم  احتیاج دارید، که پس از  توافق اداره کار اتریش برای  مدت ۶  ماه به منظور پیدا کردن کار وارد خاک کشور  اتریش شده و  پس از یافتن کار و بستن قرارداد با کارفرما در شرکت کشور اتریش  مدارک  شما  به اداره کار  کشور اتریش  فرستاده میشود و پس از موافقت قانونی ، کارت اقامت شما  که (Red-White-Red Card نام دارد  صادر گردیده و شما میتوانید به کشور اتریش رفته و خانواده  خود را هم همراه خود ببرید. شایان  ذکر است که نحوه ی امتیاز دهی برای اخذ ویزای کاری کشور اتریش بدین گونه است.

۱-وضعیت تحصیلی   ۴۰ امتیاز،

مدرک لیسانس و فوق لیساس ۲۰ امتیاز

مدرک دکترا ۴۰ امتیاز

فارغ التحصیلی در رشته های فنی و کامپیوتر و یا  داشتن کارهای تحقیقاتی و یا ثبت اختراع خود امتیازات دیگری دارد.

۲-مدرک زبان       ۱۰ امتیاز. (زبان انگلیسی یا زبان آلمانی )

۳-سن               ۲۰ امتیاز

تا  ۳۵ سال      ۲۰ امتیاز

۴۰  تا  ۳۵ سال   ۱۵  امتیاز

۴۰تا ۴۵ سال      ۱۰ امتیاز

۴- وضعیت شغلی      ۲۰ امتیاز

شامل سوابق کاری یا مدیریتی      هر سال ۲ امتیاز

سوابق کاری در   کشور اتریش،    حداقل ۶ ماه ب ۱۰ امتیاز

مدرک تحصیلی لیسانس یا فوق لیسانس از دانشگاههای اتریش          ۱۰امتیاز

با خواندن این مقاله که در رابطه با اخذ ویزای کاری کشور اتریش بود شما هم تمایل به اخذ ویزای کاری کشور اتریش    دارید هم اکنون میتوانید با مشاوران ما در موسسه حقوقی ملک پور در وین و یا دفاتر همکار ما در ایران تماس بگیرید. مشاوران ما در موسسه حقوقی ملک پور آماده پاسخگویی به شما سروران گرامی میباشند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه­ ی مهاجرت به اتریش و کار در اتریش و مشاغل مورد نیاز و شرایط کار در اتریش، سایت­های مختلف کاریابی اتریش، میزان حقوق و مزایای مشاغل در این کشور و مهم­تر از همه شرایط کلی زندگی در اتریش می­توانید به سایر مقالات موجود با موضوع کشور اتریش در وبسایت مؤسسه حقوقی ملک پور رجوع کنید.

[ یکشنبه 20 اسفند 1396 ] [ 13:53 ] [ malekpour ]