اخذ اقامت اتریش از طریق کار

اخذ اقامت اتریش از طریق کار

اخذ اقامت اتریش از طریق کار و رسیدن به اقامت دائم اتریش چگونه است؟ شرایط اخذ اقامت اتریش از طریق کار ۲۰۱۸ چگونه است؟ قوانین ویزای کار اتریش ۲۰۱۸چیست؟ کاریابی در اتریش به چه شکلی انجام می شود؟آیا تا کنون به مهاجرت از طریق کار و اخذ اقامت اتریش از طریق کار فکر نموده اید ؟ جهت مهاجرت به اتریش و اخذ اقامت اتریش از طریق کار از کجا باید شروع نماییم ؟  آیا با شرایط کار در اتریش آشنایی کامل را دارید ؟  آیا مشاغل مورد نیاز در اتریش  جهت اخذ ویزای کاری اتریش را می شناسید ؟ آیا از مدارک لازم برای اخذ ویزای کار در اتریش  اطلاع  دارید؟ آیا رشته تحصیلی و سابقه کاری شما مؤثر در اخذ اقامت اتریش  از طریق کار  می باشد ؟ صرفا بادعوتنامه کاری اتریش  می توان  ویزای  کاری اتریش را بدست اورد؟  آیا شغل شما  از مشاغل مورد نیار کشور اتریش می باشد ؟

اگر می خواهید  بدانید که آیا اخذ اقامت اتریش از طریق کار  امکان پذیر است و مدارک ان را بدانید و پاسخ  سوالات خود را بیابید ، ای مقاله متعلق به مؤسسه حقوقی ملک پور  پیرامون اقامت از طریق کار درکشور اتریش را مطالعه بفرمایید . موسسه حقوقی ملک پور  متشکل از وکلای حرفه ای و مجرب  آماده پاسخ گویی به پرسش های  شما عزیزان در زمینه مهاجرت کاری به اتریش  می باشند .

 

اتریش کشوری زیبا و مدرن و از جمله کشورهای ثروتمند جهان به شمار می آید که دارای جایگاه رشد و پیشرفت اقتصادی و صنعتی می باشد و در عین حال نماد فرهنگ و هنر محسوب می شود و از نظر کیفیت زندگی اتریش و بالاخص شهر وین که پایتخت این کشور می باشد، در سطح بالایی از رفاه اجتماعی قرار دارو و شرایط بسیار عالی جهت زندگی و اخذ اقامت اتریش  برای خارجیان فراهم می باشد  .

اتریش کشوری از اتحادیه اروپا است و عضو اتحادیه شنگن می باشد به همین جهت متقاضیان زیادی را به خود جذب می نماید و این کشور از شرق با با اسلوواکی و مجارستان و کرواسی و از غرب با سوئیس و لیختن اشتاین و از شمال با آلمان و جمهوری چک و و از جنوب با اسلونی و ایتالیا هم مرز  می باشد.

شهرها و ایالت های اتریش

شهرهای مهم اتریش عبارتند از لینز ، گراتس ، سالزبورگ ، اینسبروک که بیشترین جمعیت کشور را تشکیل می دهد و همچنین اتریش از ۹ ایالت تشکیل شده ، وین پایتخت این کشور جزء این ایالت هاست. هر کدام از ایالتها توسط یک حکومت ایالتی اداره می شود و در راس آن ها رئیس جمهور فدرال می باشد و پارلمان فدرال اتریش متشکل از ۲ واحد است  و این کشور از سال ۱۹۹۵ به عضویت اتحادیه اروپا (EU) درآمد.

۱-بورگن‌لاند ( Burgenlan ) ۲- کرنتن (Carinthia)  ۳- اتریش پایین    (Lower Austria) 4-اتریش بالا (Upper Austria)

۵-سالزبورگ (Salzburg)    ۶ـاشتایرمارک (Styria)     ۷ـ   تیرول    ( Tyrol)   ۸ـ  فورآرلبرگ  (Vorarlberg)       ۹ـ وین    (Vienna)

زبان رسمی این کشور آلمانی است و چنانکه  ۹۸ درصد جمعیت کشور اتریش زبان آلمانی را به عنوان زبان رسمی خود  انتخاب  کرده اند . کشور اتریش شش گروه قومی را  به رسمیت می شناسد .  بر اساس قوانین کشور اتریش هر فرد از چهارده سالگی می تواند مذهب و دین خود را آزادانه انتخاب نماید .  در حال حاضر ۷۴ درصد از مردم کشور اتریش کاتولیک هستند و ۸ درصد از مردم کشور اتریش پروتستان .از سال ۱۹۱۸ به بعد کشور اتریش از امپراتوری به جمهوری  تغیر رِِزیم داد.

اب وهوای اتریش

در اتریش، انواع آب و هوای محلی به دلیل اختلاف ارتفاع و جنبه‌های دیگر وجود دارد، اما اتریش از جمله مناطق آب و هوایی معتدل محسوب می‌شود که هر فصل سال مکان مناسب برای سفر می باشد . آب و هوای مناطق شرقی اتریش خشک تر از مناطق غربی این کشور است و به طور کلی در فصل زمستان سردتر، در تابستان هوا گرم تر و در عین حال مرطوب تر از نواحی آلپی است. مناطقی که بیش از ۳,۰۰۰ متر ارتفاع دارند، در تمامی سال پوشیده از برف هستند. در مابقی استان‌ها آب و هوای مخصوص اروپا (آب و هوای میان دریا و قاره ای) دیده می‌شود که آب و هوایی متاثر از آتلانتیک در جنوب و قاره ای جنوب شرقی را نیز در بر می‌گیرد.

تجارت و صنعت

اتریش دارای اقتصاد قوی با ماشین آلات ، محصولات وابسته به فن استخراج ، ذوب فلزات و منسوجات که از اهمیت ویژه ای برخوردار است ، می باشد. لازم به ذکر است توریسم هم نقش بسیار مهمی را در اقتصاد این کشور دارد. طبق آخرین آمار جهانی ، اتریش پس از کشورهای سوئیس، دانمارک، سوئد، آمریکا، آلمان و ژاپن در مکان هفتم  از کشورهای ثروتمند جهان قرار گرفته‌ است و بسباری از فارغ التحصیلان این رشته ها می توانند برای کسب  اقامت اتریش از طریق کاری اقدام بنمایند.

 

انواع اقامت

  •  
  • اجازه اقامت (اقامت موقت و محدود)
  • کارت قرمز-سفید-قرمز (اقامت موقت محدود به بازار کار)
  • کارت قرمز-سفید-قرمز پلاس (اقامت موقت نامحدود به بازار کار)
  • کارت آبی اتحادیه اروپا (اقامت موقت محدود به بازار کار)
  • اجازه اسکان (اقامت موقت محدود به بازار کار)
  • اجازه اسکان – به استثنای اشتغال (اقامت موقت بدون بازار کار)
  • اجازه اسکان – وابستگان (اقامت موقت بدون بازار کار)
  • اعضای خانواده (اقامت موقت نامحدود به بازار کار)
  • اقامت دائم – EG (اقامت نامحدود نامحدود به بازار کار)
  • اقامت دائم – اعضای خانواده (اقامت نامحدود و دسترسی نامحدود به بازار کار)

 

ویزای ROT-WIESS-ROT

این ویزا مربوط به کسانی است  که تحصیلشان را در اتریش به پایان رساندندو قصد  اخذ اقامت اتریش از طرق کار را دارند  و در مدت تعیین شده توسط اداره اقامت و اداره کار توانستن کار مرتبط با رشته تحصیلیشان را پیدا کنند که حداقل درآمدش هم باید بالای ۲۷۰۰۰ یورو در سال باشد. هدف از صدور کارت( قت – وایس-  قت ) امکانی را برای نیروی کار متخصص و ماهر و اعضای خانواده شان برای اخذ اقامت اتریش از طریق کار  بر طبق معیارهای بازار کار و توانمندی و مهارت های فردی فراهم می آورد.

 

واجدین شرایط کارت قرمز – سفید قرمز

چه کسانی واجد شرایط برای اخذ کارت قرمز-سفید-قرمز هستند و  شرایط کار در اتریش را دارند ؟

افراد دارای تخصص های ویژه در سطح عالی

افراد با تخصص و مهارت های ویژه در سطح عالی در اقتصاد داخلی  که می توانند حتی بدون داشتن پیشنهاد کار، برای مدت ۶ ماه به اتریش سفر نمایند .  این افراد میتوانند برای یافتن شغل مورد نظر ویزای ۶ ماهه اخذ نمایند. البته این امر در صورتی امکان پذیر است که متقاضی حداقل ۷۰ امتیاز از کل ۱۰۰ امتیاز را دریافت کند و مدارک لازم برای ویزای کار در اتریش را تهیه نماید،   در اینصورت کارت ” قرمز- سفید – قرمز” برایشان صادر خواهد شد. این امتیاز با توجه به تخصص ها و مهارت های ویژه فرد ، تجربه کاری مناسب، میزان تسلط به زبان انگلیسی و یا زبان دوم ، سن  و تحصیل در اتریش می باشد .

 

مشاغلی که فقدان متخصص وجود دارد

افراد ماهر و توانا در مشاغلی که در آنها فقدان متخصص و کارشناس وجود داردو مشاغل آنها جز مشاغل مورد نیاز در اتریش  می باشد ، ( برای انگونه افراد در صورتی کارت” قرمز- سفید – قرمز” صادر خواهد شد که حداقل ۵۰ امتیاز از ۷۵ امتیاز کلی را احراز نمایند و همچنین برای شغل مورد نظر، حقوقی به میزان حداقلِ حقوق مندرج در قوانین، بخشنامه ها و یا قراردادهای اتحادیه  به علاوه پرداخت هایِ معمول در شرکت مربوطه دریافت شود. که این امتیاز با توجه به تخصص،تجربه کاری در تخصص مربوطه ، میزان تسلط به زبان و سن به متقاضی داده میشود.

  • سایر موارد نیروی کار در مشاغل اصلی

  • سایر نیروهای کار در مشاغل اساسی با شرایط زیر کارت ” قرمز- سفید – قرمز” دریافت خواهند نمود:
  • داشتن پیشنهاد کار
  • احراز حداقل ۵۰ امتیاز از کل ۷۵ امتیاز دربخش های تحصیلات و تخصص،تجربه کاری، آشنائی و مهارت در زبان و سن
  • در صورت فقدان نیروی متخصص و ماهردر بازار کار اتریش برای شغل مورد نظر (بررسی شرایط بازار کار)
  • برای افراد زیر سی سال: دریافت حقوق ناخالص ماهانه معادل ۵۰ درصد حداکثر حقوق در قانون بیمه های اجتماعی اتریش (ASVG) که در سال ۲۰۱۱ معادل ۲۱۰۰ یورو بوده است، به علاوه پرداخت های اضافی. برای افراد بالای سی سال دریافت حقوق ناخالص ماهانه معادل ۶۰ درصد حداکثر حقوق اعلام شده در قانون بیمه های اجتماعی اتریش (ASVG)، که در سال ۲۰۱۱معادل ۲۵۲۰ یورو بوده است، به علاوه پرداخت های اضافی.

 

فارغ التحصیلان دانشگاه ها و مؤسسات عالی خارج از اتریش

برای اخذ اقامت اتریش از طریق کارافراد خارجی که در اتریش تحصیل نموده اند می توانند پس از فارغ التحصیلی، برای یافتن شغل به مدت شش ماه در اتریش اقامت داشته باشند.. برای این گونه افراد در صورتی کارت (قرمز- سفید – قرمز) صادر خواهد شد، که پیشنهاد کار تخصصی متناسب با تحصیلاتِ خود دریافت نمایند و برایشان حقوق ناخالص ماهانه ای برابر با ۴۵ درصد حداکثر حقوق اعلام شده در قانون بیمه های اجتماعی اتریش (ASVG)- که در سال ۲۰۱۱ معادل ۱۸۹۰ یورو بوده است، تعیین شده باشد. در رابطه با این افراد دیگر نیازی به کسب حداقل امتیاز ذکر شده در بند قبل نیست.

نیروی کار در مشاغل کلیدی در بازار کار آزاد

در صورتی که اشتغال این افراد به کار آزاد در اتریش با منافع اقتصادی کلی و به ویژه انتقال سرمایه به منظور سرمایه گذاری و یا ایجاد و تضمین فرصتهای شغلی همراه باشد، میتوان برای این گونه افراد کارت( قرمز- سفید – قرمز) صادر نمودو اقامت اتریش از طریق کار را بدست اورند.

  • مدارک درخواست روادید

Antragsdokumente sind – sofern vorhanden- in folgender Reihenfolge geordnet abzugeben: (Nicht-befolgen führt dazu dass die nächsten Visawerber vorgezogen werden)

 

/۱ Reisepass           /۲Antragsformular + Foto

 

/۳ Kopie der Ticketreservierung und Hotelreservierung /4Elektronische Verpflichtungserklärung oder

 

/۵ Generalverpflichtungserklärung oder Einladung

 

/۶Kontoauszüge             /۷Bank Statement

 

/۸ Gehaltsbestätigung  /۹   Arbeitsbestätigung  /۱۰Handelsregisterauszug bzw. Gewerbeschein. /11Grundbücher /12          Geburtsurkunde

/۱۳Weitere Unterlagen  /۱۴ Kopie der Versicherung

مدارک درخواست روادید – در صورت وجود – باید به ترتیب زیر تحویل گردد (عدم رعایت این امر باعث می شود که متقاضیان بعدی در الویت قرار گیرند(

 

 

 

۱-گذر نامه     ۲- فرم درخواست + عکس

۳-کپی بلیط و رزرو هتل

۴-دعوتنامه

 

۵-ریزپرینت حساب بانکی ۶-گواهی تمکن مالی بانک

۷-فیش حقوقی         ۸- گواهی اشتغال به کار

۹-گواهی ثبت شرکت     ۸- پروانه کسب، پروانه مطب

۱۰- سند ملکی

۱۱- شناسنامه  ۱۲-سایر مدارک

 

۱۳- کپی بیمه

 

 

 مدارک  لازم برای اخذ ویزای کاری اتریش

شرایط عزیمت به کشور بدین صورت است که  اتریش در هنگام ورود از سوی مقامات کنترل مرزی کنترل می گردد . اخذ روادید برای اتباع ایرانی که قصد سفر به اتریش را دارند الزامی می باشد. مدت این روادید در هر شش ماه سال نباید بیشتر از ۳ ماه باشد . متقاضیانی که دارای تعهد نامه الکترونیکی (EVE)  هستند و یا متقاضی درخواست اقامت هستند ، میتوانند فقط به صورت آنلاین وقت ارائه درخواست خود را رزرو نمایند.

 

 

۱- متقاضیان روادید میتوانند درخواست خود را حداکثر ۳ ماه پیش از سفر ارائه نمایند. سفارت توصیه می نماید، متقاضیان درخواست روادید خود را چهار هفته پیش از سفر ارائه نمایند

۲- برای کودکان نیز می بایست وقت مصاحبه جداگانه درخواست شود!

۳- برای ویزا نوع C و یا ویزا نوع D می بایست هنگام ارسال درخواست نوع وبزا ذکر شود.

  • حضور شخص متقاضی ویزا به علت انجام انگشت نگاری بیومتریک ویزا، حضور شخص متقاضی حتما الزامی می باشد.

ارائه عکس طبق معیار های  ICAO باشد.

۱-فرم درخواست، که به صورت کامل و خوانا به آلمانی  به حروف لاتین توسط شخص متقاضی تکمیل شده باشد .

۲-  ۴ قطعه عکس رنگی اندازه (۴٫۵*۳٫۵ )

۳-گذرنامه معتبر (گذرنامه باید حداقل ۵ ماه بیش از اعتبار ویزای درخواست شده دارای اعتبار بوده، حداقل دارای ۴ صفحه آزاد باشد و از تاریخ صدور آن بیش از ۲۷ سال نگذشته باشد

۴-فتوکپی گذرنامه متقاضی (از صفحه مشخصات و کلیه ویزا های شنگِن گذشته)

۵- اصل مدارک کاری و شغلی به همراه ترجمه آنها به زبان آلمانی

۶-بیمه نامه مسافرتی با پوشش حداقل ۳۰۰۰۰ یورو و قبول بازگشت  آن برای کل مدت زمان اقامت .

۷-اصل نامه شرکت و یا کارفرمای ایرانی در خصوص سمت، مدت زمان ارتباط کاری و همچنین ذکر هدف از سفر به اتریش به همراه ترجمه آن به زبان آلمانی

۸- بلیط سفر (رزرو بلیط رفت و برگشت پرواز) توضیح: اصولا ارائه بلیط قطعی خریداری شده، الزامی نمی باشد .

۹-مدارکی مبنی بر داشتن دارایی و درآمد مکفی ) برای مثال صورت وضعیت حساب های بانکی، تأییدیه بانکی و غیره . ( ارائه مدرک مبنی بر داشتن وجه نقد در تایید ویزا موثر نخواهد بود.)

۱۰ -دعوتنامه از شرکت اتریشی که  متقاضی  در خلال سفر تجاری خود قصد بازدید از آن مکان را دارد.( در دعوتنامه ارسالی می بایست مدت زمان سفر، هدف از سفر بطور واضح و همچنین نشانی محل اقامت

۱۱- در صورتی که متقاضی در خصوص مورد ۹  مدارک کافی ارائه ننماید: میتواند دعوتنامه الکترونیکی تجاری (EVE) یا (GVE ) شرکت دعوت کننده ، که این دعوتنامه را نزد پلیس منطقه ای که محل شرکت در اتریش در آنجا می باشد، تنظیم نماید. این دعوتنامه اصولا به صورت اتوماتیک ظرف مدت ۴۸ ساعت به سفارت ارسال میشود.

۱۲- هزینه بررسی مدارک و رسیدگی به درخواست ویزا ۶۰ یورو می باشد و می بایست به یورو پرداخت شود. لازم به ذکر است وجه پرداخت شده بابت رسیدگی در صورت رد درخواست، به هیچ وجه مسترد نمی شود .

کلیه مدارک می بایست به زبان آلمانی ترجمه شوند. سفارت این حق را برای خود محفوظ میداند که در موارد خاص، علاوه بر مدارک فوق، مدارک دیگری را نیز از متقاضی مطالبه نموده و یا متقاضی را برای انجام مصاحبه تکمیلی به سفارت دعوت نماید. کلیه مدارک فوق الذکر می بایست شخصا توسط متقاضی هنگام درخواست ویزا ارائه گردند.

توجه داشته باشید، برای کلیه اقداماتی که در ارتباط با صدور ویزا انجام میشود، تنها وجهی که می بایست پرداخت شود، هزینه رسیدگی به درخواست ویزا بوده و فرم های درخواست ویزا به صورت رایگان قابل دریافت می باشد. فرم درخواست را به صورت کامل تکمیل و آن را امضاء نمائید، چرا که دستور تکمیل بعدی مدارک، منجر به طولانی شدن روند رسیدگی به درخواست شما خواهد شد.

متذکر می شویم که درخواست ها باید حداقل ۴۱ روز پیش از تاریخ پیش بینی شده سفر ارائه شوند.

 

هم وطنان عزیز چنانچه واجد شرایط بیان شده در مقاله فوق  هستید و می توانید مدارک لازم ویزای کاری اتریش را تهیه نمایید و در کل قصد مهاجرت به اتریش  را دارید می توانید جهت اخذ اقامت اتریش از طریق کار با وکلا  برگذیده  موسسه  حقوقی ملک پور در وین و دفاتر همکار ایشان در ایران  تماس گرفته واطلاعات بیشتر را کسب نمایید.

[ شنبه 19 اسفند 1396 ] [ 15:00 ] [ malekpour ]