X
تبلیغات
زولا

اقامت کانادا از طریق کار

اقامت کانادا از طریق کار

اقامت کانادا از طریق کار و ویزای کار کانادا ۲۰۱۸ را چگونه میتوان گرفت ؟ شرایط مهاجرت کاری به کانادا ۲۰۱۸ و کار در کانادا چگونه  می باشد؟  را های اقامت کانادا از طریق کار چگونه است ؟ اخذ اقامت کانادا از طریق کار چه مدت زمانی طول می کشد؟ درخواست کار پاره وقت در کانادا چگونه است؟ اقامت کانادا از طریق کار مشمول چه کسانی خواهد شد ، سیستم امتیاز بندی اقامت کانادا از طریق کار و ویزای کاری کانادا را در این مقاله میخوانید.

در این مقاله تلاش  شده به طور خلاصه توضیحاتی راجع به اقامت کانادا از طریق کار و مهاجرت به کانادا و کار در کانادا داده شود.

با مطالعه مقالات موسسه حقوقی ام آی ای (همکار موسسه حقوقی ملک پور) در سایت موسسه حقوقی ام آی ای (همکار موسسه حقوقی ملک پور) میتوانید اطلاعات مفیدی راجع به اقامت کانادا از طریق کار و مهاجرت به کانادا و کار در کانادا را بدست بیاورید.

تیم مشاوران موسسه حقوقی ام آی ای (همکار موسسه حقوقی ملک پور) اطلاعات کافی راجع به اقامت کانادا از طریق کار را در اختیار شما قرار میدهند.

ویزای کاری چیست :

در نوع اول از ویزا های کار منظورمان  این می باشد که کار فرما مربوطه  باید یک دعوت نامه کاری برای فردی که در خارج از کشور در جستجوی کار می باشد، تهیه کند  ،  مشخص است که برای پیدا کردن و استخدام شدن در  یک موقعیت شغلی در هر کشور اولویت با متقاضیان و افرادی که داخل آن کشور سکونت دارند و همنچنین واجد شرایط آن شغل هستند ، می باشد  و زمانی این شغل به فرد خارجی خواهد رسید که کسی در داخل آن کشور واجد شرایط آن شغل یافت نشود .

مهاجرت کاری به کشور کانادا این امکان به افراد می دهد که علاوه بر اینکه می توانند برای خود ویزا بگیرند برای خانواده خود نیز می توانند ویزا دریافت نمایند

با گرفتن ویزای کار کانادا امکان اخذ مزایایی مثل برخوردارب از خدمات رایگان تحصیلی، برخورداری از خدمات رایگان بهداشتی و درمانی ، برخوردایر از قوانین راحت کسب و کار و … می باشد.

کشور کانادا از جمله ثروتمند ترین کشورها می باشد و ویزای کار کانادا به این صورت می باشد که این کشور هر سال با اعلام لیست مشاغل مور نیاز اقدام به صدور ویزا می نماید، لازم به ذکر است که ویزاهای کار در کانادا به صورت امتیاز بندی است که فرد متقاضی باید در بدو امور جهت شروع پروسه خود یکسری شرایط و معیارهای داشته باشد تا امتیز مورد نیاز برای کسب ویزای کار را به دست بیاورد.

سیستم  ورودی اکسپرس اینتری در کانادا چیست؟

 

اکسپرس (EE) یک سیستم درخواست مهاجرت آنلاین است.  این اجازه می دهد تا افراد برای ارائه مشخصات و به عنوان یک مهاجر ماهر در نظر گرفته شود.  نامزدانی که دارای بالاترین رتبه هستند دعوت می شوند تا برای اقامت دائم کانادا درخواست کنند.

 

EE چگونه کار می کند؟

 

اگر مشخصات خود را برای ورود اکسپرس پر کنید، درخواست شما بر اساس یک سیستم امتیاز رتبه بندی می شود.

 

اگر شما به شدت رتبه بندی می کنید، از شما دعوت می شود که برای اقامت دائم به عنوان یک مهاجر ماهر درخواست کنید.

 

پس از اعمال، درخواست PR خود سپس در ۶ ماه آینده پردازش می شوید.

 

کدام برنامه های مهاجرت در پوشش EE است؟

 

شما باید از عبارت اکسپرس برای درخواست تقاضا استفاده کنید:

 

برنامه کارگر ماهر

 

برنامه تجاری ماهر

 

کلاس تجربه کانادایی

 

بعضی از نامزدها برای برنامه نامزدی استانی انتاریو نیز از طریق ورود اکسپرس انتخاب شده اند.

 

چه افرادی  برای EE صلاحیت دارند؟

 

شما شرایط ورود به اکسپرس را واجد شرایط می دانید اگر معیارهای واجد شرایط برای برنامه کارمند ماهر، برنامه های تجاری ماهر یا کلاس تجربه کانادا را برآورده کنید در نتیجه می توانتید واحد شرایط شوید.

 

نقاط نمایشی EE مشخص شده:

 

مشخصات ورودی اکسپرس بر اساس امتیاز از :

سطح تحصیلات ؛

توانایی های افراد در زبان انگلیسی و / یا فرانسه (۲ زبان رسمی کانادا)؛

تجربه کاری و مهارت های افراد؛

سن ؛

اگر افراد  پیشنهاد کار در کانادا دارند؛  و

آموزش همسر متقاضی، توانایی زبان و تجربه کاری همسر.

 

امتیازات اضافی نیز اعطا می شود اگر متقاضی یک کالج یا دانشگاه را در کانادا تکمیل کرده است یا اگر نامزدی وکارفرما استانی دارد .

 

چگونه EE منجر  به   PR می شود؟

 

  1. هنگامی که یک نمایه ارسال می کنید، نمایه شما به یک استخر (گروهی) از همه افرادی که در حال حاضر برای اعلان اکسپرس درخواست شده اند وارد می شود.

 

  1. پس از آن شما در برابر دیگر افراد در استخر قرار می گیرید. رتبه بندی شما بر اساس تعداد امتیازات شما است.

 

  1. اگر شما در بالای رتبه بندی هستید، نمایه شما از فهرست برنامه ها کشیده خواهد شد (انتخاب شده). سپس یک درخواست برای درخواست (ITA) برای اقامت دائم به عنوان یک مهاجر ماهر دریافت خواهید کرد.

 

معیارهای رتبه بندی جامع (CRS) – اکسپرس ورود

Note : If your spouse or partner is not coming with you to Canada, or they are a Canadian citizen or permanent resident, you will earn points as if you don’t have a spouse or partner. نکته : اگر همسرتان با شما به کانادا نمی آیند، یا آنها یک شهروند یا ساکن کانادا هستند، شما امتیازات کسب خواهید کرد.

Note: If your spouse or partner is not coming with you to Canada, or they are a Canadian citizen or permanent resident, you will earn points as if you don’t have a spouse or partner.

Summary of maximum points per factor for Express Entry candidates خلاصه ای از حداکثر امتیاز در هر عامل برای نامزدهای سیستم ورودی اکسپرس

A. Core / human capital factors A. هسته / عوامل سرمایه انسانی
Factors عواملPoints per factor – With a spouse or common-law partner امتیاز در هر عامل – با همسر یا شریک زندگی مشترکPoints per factor – Without a spouse or common-law partner امتیاز در هر عامل – بدون همسر یا شریک زندگی مشترک
Age سن۱۰۰ ۱۰۰۱۱۰ ۱۱۰
Level of education سطح تحصیلات۱۴۰ ۱۴۰۱۵۰ ۱۵۰
Official languages proficiency زبان رسمی مهارت۱۵۰ ۱۵۰۱۶۰ ۱۶۰
Canadian work experience تجربه کار کانادا۷۰ ۷۰۸۰ ۸۰
B. Spouse or common-law partner factors B. همسر یا عوامل شریک زندگی مشترک
Factors عواملPoints per factor امتیاز در هر عامل(Maximum 40 points) (حداکثر ۴۰ امتیاز)
Level of education سطح تحصیلات۱۰ ۱۰
Official language proficiency مهارت رسمی زبان۲۰ ۲۰
Canadian Work Experience تجربه کار کانادا۱۰ ۱۰
    

عوامل A. Core/human capital + B. Spouse or common-law partner factors = Maximum 500 points (with OR without a spouse or common-law partner) A  و B. روی هم  = حداکثر ۵۰۰ امتیاز (با OR بدون همسر یا شریک زندگی مشترک)

C. Skill Transferability factors (Maximum 100 points) C. عوامل  قابلیت مهارت (حداکثر ۱۰۰ امتیاز)
Education تحصیلاتPoints per factorامتیاز در هر عامل(Maximum 50 points) (حداکثر ۵۰ امتیاز)
With good/strong official languages proficiency and a post-secondary degree با مهارت خوب / قوی زبان رسمی و یک مدرک فوق لیسانس۵۰ ۵۰
With Canadian work experience and a post-secondary degree با تجربه کار کانادا و مدرک فوق لیسانس۵۰ ۵۰
Foreign work experience تجربه کاری خارجیPoints per factorامتیاز در هر عامل(Maximum 50 points) (حداکثر ۵۰ امتیاز)
With good/strong official languages proficiency (Canadian Language Benchmark [CLB] level 7 or higher) andforeign work experience با مهارت زبان رسمی خوب / قوی (معیار زبان کانادایی (CLB) سطح ۷ یا بالاتر) و تجربه کار خارجی۵۰ ۵۰
With Canadian work experience and foreign work experience با تجربه کار کانادا و تجربه کار خارجی۵۰ ۵۰

 

Certificate of qualification (for people in trade occupations) مدارک تحصیلی (برای افراد مشاغل تجاری)Points per factor امتیاز در هر عامل(Maximum 50 points) (حداکثر ۵۰ امتیاز)
With good/strong official languages proficiency and a certificate of qualification با مهارت زبان رسمی / قوی قوی و گواهینامه صلاحیت۵۰ ۵۰
  1. Core/human capital + B. Spouse or common-law partner + C. Transferability factors = Maximum 600 points A. هسته / سرمایه انسانی + B.همسر مشترک + C. عوامل انتقال پذیری = حداکثر ۶۰۰ امتیاز
D. Additional points (Maximum 600 points) D. امتیازات اضافی (حداکثر ۶۰۰ امتیاز)
Factor عاملMaximum points per factor حداکثر امتیاز در هر عامل
Brother or sister living in Canada (citizen or permanent resident) برادر یا خواهر مقیم  در کانادا (شهروند یا ساکن دائمی)۱۵ ۱۵
French language skills مهارت های زبان فرانسه۳۰ ۳۰
Post-secondary education in Canada تحصیلات تکمیلی در کانادا۳۰ ۳۰
Arranged employment تنظیم اشتغال۲۰۰ ۲۰۰
PN nomination نامزد PN۶۰۰ ۶۰۰
  1. Core/human capital + B. Spouse or common-law partner factors + C. Transferability factors + D. Additional points = Grand total – Maximum 1,200 points A. هسته / سرمایه انسانی B. شرایط همسر شریک زندگی + C. عوامل قابل انتقال + D. امتیازات اضافی = مجموع کل – حداکثر ۱۲۰۰

Points breakdown, section by section تجزیه و تحلیل امتیازات،

CRS – A. Core / human capital factors CRS – A. هسته / عوامل سرمایه انسانی

  • With a spouse or common-law partner: Maximum 460 points total for all factors. با همسر مشترک: حداکثر ۴۶۰ امتیاز برای تمام عوامل.
  • Without a spouse or common-law partner: Maximum 500 points total for all factors. بدون همسر یا شریک زندگی مشترک: حداکثر ۵۰۰ امتیاز برای تمام عوامل.
Age سنWith a spouse or common-law partner با همسر یا شریک زندگی مشترک(Maximum 100 points) (حداکثر ۱۰۰ امتیاز)Without a spouse or common-law partner بدون همسر یا شریک زندگی مشترک(Maximum 110 points) (حداکثر ۱۱۰ امتیاز)
۱۷ years of age or less 17 سال یا کمتر۰ ۰۰ ۰
۱۸ years of age 18 ساله۹۰ ۹۰۹۹ ۹۹
۱۹ years of age 19 ساله۹۵ ۹۵۱۰۵ ۱۰۵
۲۰ to 29 years of age 20 تا ۲۹ ساله۱۰۰ ۱۰۰۱۱۰ ۱۱۰
۳۰ years of age 30 ساله۹۵ ۹۵۱۰۵ ۱۰۵
۳۱ years of age 31 ساله۹۰ ۹۰۹۹ ۹۹
۳۲ years of age 32 ساله۸۵ ۸۵۹۴ ۹۴
۳۳ years of age 33 ساله۸۰ ۸۰۸۸ ۸۸
۳۴ years of age 34 ساله۷۵ ۷۵۸۳ ۸۳
۳۵ years of age 35 ساله۷۰ ۷۰۷۷ ۷۷
۳۶ years of age 36 ساله۶۵ ۶۵۷۲ ۷۲
۳۷ years of age 37 ساله۶۰ ۶۰۶۶ ۶۶
۳۸ years of age 38 ساله۵۵ ۵۵۶۱ ۶۱
۳۹ years of age 39 ساله۵۰ ۵۰۵۵ ۵۵
۴۰ years of age 40 سال سن۴۵ ۴۵۵۰ ۵۰
۴۱ years of age 41 ساله۳۵ ۳۵۳۹ ۳۹
۴۲ years of age 42 ساله۲۵ ۲۵۲۸ ۲۸
۴۳ years of age 43 ساله۱۵ ۱۵۱۷ ۱۷
۴۴ years of age 44 ساله۵ ۵۶ ۶
۴۵ years of age or more 45 ساله یا بیشتر۰ ۰۰ ۰
Level of Education سطح تحصیلاتWith a spouse or common-law partner با همسر یا شریک زندگی مشترک(Maximum 140 points) (حداکثر ۱۴۰ امتیاز)Without a spouse or common-law partner بدون همسر یا شریک زندگی مشترک(Maximum 150 points) (حداکثر ۱۵۰ امتیاز)
Less than secondary school (high school) کمتر از دبیرستان (دبیرستان)۰ ۰۰ ۰
Secondary diploma (high school graduation) دیپلم متوسطه (فارغ التحصیلی دبیرستان)۲۸ ۲۸۳۰ ۳۰
One-year degree, diploma or certificate from a university, college, trade or technical school, or other institute یک ساله، دیپلم یا گواهی از یک دانشگاه، کالج،  دانشکده فنی، یا موسسه دیگر۸۴ ۸۴۹۰ ۹۰
Two-year program at a university, college, trade or technical school, or other institute برنامه دو ساله در یک دانشگاه، کالج، دانشکده فنی، یا موسسه دیگر۹۱ ۹۱۹۸ ۹۸
Bachelor’s degree OR a three or more year program at a university, college, trade or technical school, or other institute مدرک لیسانس OR یک برنامه سه یا چند ساله در یک دانشگاه، کالج، دانشکده فنی، یا سایر موسسات۱۱۲ ۱۱۲۱۲۰ ۱۲۰
Two or more certificates, diplomas, or degrees. دو یا چند گواهی نامه، دیپلم یا درجه. One must be for a program of three or more years باید یک برنامه سه سال یا بیشتر داشته باشید۱۱۹ ۱۱۹۱۲۸ ۱۲۸
Master’s degree, OR professional degree needed to practice in a licensed profession (For “professional degree,” the degree program must have been in: medicine, veterinary medicine, dentistry, optometry, law, chiropractic medicine, or pharmacy.) مدرک کارشناسی ارشد، و یا درجه حرفه ای مورد نیاز برای تمرین در حرفه ای مجاز (برای “درجه حرفه ای”، منظور برنامه تحصیلی باید در: پزشکی، دامپزشکی، دندانپزشکی، optometry، پزشکی قانونی، پزشکی کایروپراکتیک، و یا داروخانه است.)۱۲۶ ۱۲۶۱۳۵ ۱۳۵
Doctoral level university degree (Ph.D.) مدرک دانشگاهی (Ph.D.)۱۴۰ ۱۴۰۱۵۰ ۱۵۰

Official languages proficiency – first official language زبان رسمی زبان – اولین زبان رسمی است

Maximum points for each ability (reading, writing, speaking and listening): حداکثر امتیاز برای هر توانایی (خواندن، نوشتن، صحبت کردن و گوش دادن):

  • ۳۲ with a spouse or common-law partner 32 با همسر یا شریک زندگی مشترک
  • ۳۴ without a spouse or common-law partner 34 بدون همسر یا شریک زندگی مشترک
Canadian Language Benchmark (CLB) level per ability معیار زبان کانادایی (CLB) در هر تواناییWith a spouse or common-law partner با همسر یا شریک زندگی مشترک(Maximum 128 points) (حداکثر ۱۲۸ امتیاز)Without a spouse or common-law partner بدون همسر یا شریک زندگی مشترک(Maximum 136 points) (حداکثر ۱۳۶ امتیاز)
Less than CLB 4 کمتر از CLB 4۰ ۰۰ ۰
CLB 4 or 5 CLB 4 یا ۵۶ ۶۶ ۶
CLB 6 CLB 6۸ ۸۹ ۹
CLB 7 CLB 7۱۶ ۱۶۱۷ ۱۷
CLB 8 CLB 8۲۲ ۲۲۲۳ ۲۳
CLB 9 CLB 9۲۹ ۲۹۳۱ ۳۱
CLB 10 or more CLB 10 یا بیشتر۳۲ ۳۲۳۴ ۳۴

Official languages proficiency – second official language زبان رسمی زبان – دومین زبان رسمی

Maximum points for each ability (reading, writing, speaking and listening): حداکثر امتیاز برای هر توانایی (خواندن، نوشتن، صحبت کردن و گوش دادن):

  • ۶ with a spouse or common-law partner (up to a combined maximum of 22 points)  با همسر یا همسر مشترک (حداکثر ۲۲ امتیاز)
  • ۶ without a spouse or common-law partner (up to a combined maximum of 24 points)  بدون همسر یا شریک زندگی مشترک (حداکثر ۲۴ امتیاز)
Canadian Language Benchmark (CLB) level per ability معیار زبان کانادایی (CLB) در هر تواناییWith a spouse or common-law partner با همسر یا شریک زندگی مشترک(Maximum 22 points) (حداکثر ۲۲ امتیاز)Without a spouse or common-law partnerبدون همسر یا شریک زندگی مشترک(Maximum 24 points) (حداکثر ۲۴ امتیاز)
CLB 4 or less CLB 4 یا کمتر۰ ۰۰ ۰
CLB 5 or 6 CLB 5 یا ۶۱ ۱۱ ۱
CLB 7 or 8 CLB 7 یا ۸۳ ۳۳ ۳
CLB 9 or more CLB 9 یا بیشتر۶ ۶۶ ۶
Canadian work experience تجربه کار کاناداWith a spouse or common-law partner با همسر یا شریک زندگی مشترک(Maximum 70 points) (حداکثر ۷۰ امتیاز)Without a spouse or common-law partnerبدون همسر یا شریک زندگی مشترک(Maximum 80 points) (حداکثر ۸۰ امتیاز)
None or less than a year هیچکدام یا کمتر از یک سال۰ ۰۰ ۰
۱ year 1 سال۳۵ ۳۵۴۰ ۴۰
۲ years 2 سال۴۶ ۴۶۵۳ ۵۳
۳ years 3 سال۵۶ ۵۶۶۴ ۶۴
۴ years 4 سال۶۳ ۶۳۷۲ ۷۲
۵ years or more 5 سال یا بیشتر۷۰ ۷۰۸۰ ۸۰

Subtotal: A. Core / human capital factors کل حجم: A. هسته / عوامل سرمایه انسانی

  • With a spouse or common-law partner – Maximum 460 points با همسر یا شریک زندگی مشترک – حداکثر ۴۶۰ امتیاز
  • Without a spouse or common-law partner – Maximum 500 points بدون همسر یا شریک زندگی مشترک – حداکثر ۵۰۰ امتیاز
[ چهارشنبه 9 اسفند 1396 ] [ 17:18 ] [ malekpour ]