X
تبلیغات
زولا

اقامت در کانادا

اقامت در کانادا

اقامت در کانادا و روشهای ۲۰۱۸ مهاجرت به کانادا را در این مقاله میخوانید ، ما در این مقاله مفتخر می باشیم اطلاعاتی در باب اقامت در کانادا برای شما متقاضیان گرامی ارائه دهیم.به محض برخورد واژه اقامت ، طرق مهاجرت به ذهن متقاضی سوق پیدا خواهد کرد بدان معنا که از چه طریق می توان به اقامت در کانادا رسید .همان طور که می دانید راه های اخذ اقامت در کانادا و مهاجرت به کانادا متفاوت می باشند که عبارتند از:پناهندگی،ازدواج،تحصیلی،کاری و سرمایه گذاری .موسسه حقوقی ملک پور با همکاری موسسه ام آی ای اتریش در سال های اخیر توانسته است بیشترین میزان اخذ روادید را به خود اختصاص دهد.توصیه ما به شما متقاضیان این می باشد که قبل از هرگونه اقدامی در باب مهاجرت به کانادا با وکلا و کارشناسان ما تماس حاصل بفرمائید و در ابتدا شرایط خود را برای مهاجرت مورد بررسی قرار دهید و از مشاوره تلفنی رایگان بهرمند شوید.

اخذ اقامت در کانادا از طریق پناهندگی

اولین موردی که در باب مهاجرت به کانادا می باشد موضوع پناهندگی در کانادا هست به دلیل اینکه از ارزش قانونی برخوردار نمی باشد در هیچ موسسات حقوقی معتبر در سراسر کور هیچ گونه خدماتی به متقاضی ارائه نمی شود. پناهندگی در کانادا هم مانند کشور های دیگر می باد به محض این که متقاضی توانست به نحوی به خاک کشور کانادا برسد می تواند اعلام پناهندگی نمائید اما قانونی که در این باره حائز اهیمت می باشد این هست که متقاضی قبلا نبایست در یکی از کشورهای دیگر اثر انگشت ثبت کرده باشد زیرا در غیر اینصورت به کشوری که انگشت نگاری شده است بق قانون دوبلین دیپورت می شود.متقاضیانی که از دیگر کشورها درخواست پناهندگی در کانادا را می نماید از هیچ گونه حق کاری برخوردار نمی باند مگر اینکه از مدت درخواست پناهندگی ۱۸۰ روز گذشته باشد که متقاضی می تواند درخواست کار کند.

اخذ اقامت در کانادا از طریق ازدواج

ازدواج نیز یکی دیگر از راه های مهاجرت است که مانند دیگر کشور ها در کشور کانادا نیز مرسوم می باشد اما در کشور کانادا بنام اسپانسرکردن همسر شناخته شده است.شرط اولی که در این پروسه حائز اهمیت می باشد این است که متقاضی می بایست یک خویشاوند درجه اول در کانادا داشته باشد که بتواند ثابت کند از می تواند میزان هزینه های فرد اصلی را ساپورت کند.که این فرد می بایست از کارت شهروندی یا اقامت دائم کشور کانادا نیز برخوردار باشد.و زوجین باید ثابت کنند که به مدت ۲ سال سابقه زندگی مشترک نیز با هم دارند و در غیر اینصورت از قانون اسپانسر شدن برخودار نمی شوند.از دیگر موارد می توان به این اشاره کرد که سن متقاضی می بایست بالای ۲۲ سال باشد ، در خاک کشور کانادا اقامت داشته باشد،از هیچ گونه پیگرد قانونی و خلافی در مدت اقامت برخودار نباشد و دیگر موارد.

اخذ اقامت در کانادا از طریق تحصیل

مهاجرت از طریق تحصیل در کانادا یکی از طرق محبوب مهاجرت محسوب می شود که همان طور که می دانید در کشور کانادا که کشوری انگلیسی زبان می باشد و از نظام آموزشی برتری برخودار می باشد برای سنین ۸ تا ۳۳ مقدور می باشد.هزینه های تحصیل در کانادا از کشورهای نظیر امریکا و استرالیا کمتر می باشد و این در حالی است که نظام اموزشی در کانادا با کشورهای مثل آمریکا و استرالیا برخورداری می کند.متقاضیانی که قصد مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل را دارند باید این نکته را بدانند که نباید از میزان گپ تحصیلی بالایی برخودار باشند.متقاضیان مهاجرت تا سنین ۱۸ سال بدون نیاز به مدرک زبان می توانند برای مقاطع تحصیلی اقدام نمایند اما برای مقاطع لیسانس،فوق لیسانس و دکتری نیاز به ارائه مدرک زبان انگلیسی می باشد. از دیگر مزایای تحصیل در کانادا نیز امکان گرفتن اقامت بعد از تحصیل است.تقریبا به میزان نیمی از روزهای تحصیل در کشور کانادا به عنوان اقامت برای متقاضی محسوب می شود.متقاضیان تحصیل به از مدت ۲ سال پس از مقطع فوق لیسانس و دکتری نیز می تواند ازاقامت دائم کشور کانادا برخوردار شود.متقاضیان در مدت زمان تحصیل نیز می توانند از کار دانشجویی به مدت ۲۰ ساعت در هفته برخوردار شوند.دانشجویانی که تمایل دارند در مدت زمان تحصیل همراه خود را در کشور داشته باشند نیز می توانند از این امکان برخودار شوند و از حق کار به صورت تمام وقت در کانادا استفاده نمایند.دانشجویانی که دارای همسر و فرزند می باشند می توانند فرزندان خود را در مدارس دولتی کشور کانادا که ازهزینه های کمتری برخودار می باشند استفاده نمایند.

اخذ اقامت در کانادا از طریق کاری

اقامت از طریق کار در کانادا یکی از طرق مهاجرت محبوب می شود که مزیتی که در این نوع روادید وجود دارد این می باشد که علاوه بر این متقاضی می تواند از اقامت کشور کانادا برخوردار شود نیز می تواند از حقوق و مزایا در کشور کانادا برخوردار شود.هر ساله دولت فدرال کشور کانادا لیستی به عنوان مشاغل مورد نیاز کشور برای اخذ نیروی کار اعلام می نماید که نیروهایی می باشد که از مهارت کاری و سابقه کاری برخوردار می باشد که معمولا سن این افراد بین ۲۵ الی ۳۵ سال می باشد.در این طرح یکسری فاکتور مورد امتیاز بندی دولت فدرال کشور کانادا قرار می گیرد که این امتیاز بندی های شامل :سن،مدرک تحصیلی،سابقه کاری،مدرک زبان انگلیسی و یا معادل آن فرانسویCLB،داشتن اقوام درجه یک در کشور کانادا،سابقه تحصیل در کشورکانادا و… می باشداز مهم ترین امتیاز بندی می توان به مدرک زبان انگلیسی یا برای ایالت کبک مدرک زبان فرانسوی اشاره کرد.میزان امتیاز که دراین طرح متقاضی باید اخذ نماید ۱۲۰۰ امتیاز می باشد که ۶۰۰ امتیاز متعلق به job offer  یا طرح ایالتی nomination می باشد.

اخذ اقامت در کانادا از طریق سرمایه گذاری

در صورت کلی مبلغی به میزان یک میلیون و ششصد هزار دلار برای سرمایه گذاری در کانادا مورد نیاز می باشد که شخص متقاضی می بایست ثابت کند کل دارایی اعم از حساب بانکی،املاک،بورس سهام و…… به میزان یک میلیون و ششصدهزار دلار می باشد.که از این مبلغ میزان ۸۰۰ هزار دلار را موسست مالی اعتباری کانادایی به جای متقاضی به دولت کانادا ودیعه می دهند که پس از گذشت ۶ یا ۷ سال به متقاضی عودت داده می شود.پس از سپری شدن ۱ سال در صورت موفقیت نام فرد در سایت اصلی قرار خواهد گرفت و فرد متقاضی موظف به پرداخت ۲۱۰ هزار دلار به موسسات مالی و اعتباری می باشد و پس از ۶ یا ۱ سال متقاضی موفق به اخذ دعوت نامه پی آر و اقامت دائم کانادا نیز می باشد.

ما در این مقاله مفتخر بوده ایم که اطلاعاتی در باب اقامت کانادا و مهاجرت به کانادا برای شما متقاضیان ارائه دهیم.اخذ اقامت در کانادا از طرق مختلفی برخوردار می باشد که در این مقاله برای شما عزیزان شرح دادیم.موسسه حقوقی ملک پور با همکاری موسسه مشاوره ای ام آی ای می باشد که با مشاوره در امر مهاجرت توانسته است بیشترین میزان اخذ روادید کشور کانادا و اروپا را برای متقاضیان به همراه داشته باشد.پیشاپیش از بذل توجه شما عزیزان سپاس گذاریم.توصیه ما به شما این می باشد که با کارشناسان ما بصورت تلفنی مشاوره رایگان شوید و از مشاوره حضوری ما بهرمند شوید. جهت مشاوره میتوانید با دفتر مرکزی ما در وین و یا دفاتر همکار ما در ایران تماس حاصل نمایید .

برچسب‌ها: اقامت در کانادا
[ دوشنبه 7 اسفند 1396 ] [ 13:50 ] [ malekpour ]