ویزای توریستی آلمان

ویزای توریستی آلمان

ویزای توریستی آلمان و شرایط اخذ ویزای توریستی آلمان در این مقاله با تمام جزئیات آورده شده است ، پاسخ تمام سوالات در باب ویزای توریستی آلمان و شرایط اخذ ویزای توریستی آلمان ، هزینه ویزای توریستی آلمان ، دعوتنامه آلمان و اخذ ویزای دیداری ، وقت سفارت آلمان ، سفارت آلمان در تهران تعیین وقت ، چک لیست ویزای شینگن آلمان، نمونه فرم درخواست ویزای توریستی آلمان ، راهنمای فرم درخواست روادید شنگن آلمان ، فرم درخواست ویزای آلمان همراه راهنمای تکمیل کردن آن ، هزینه های ویزای شینگن توریستی ، داده شده است ،چگونه می توان برای ویزای توریستی آلمان اقدام کرد ؟ ویزای توریستی آلمان چند روزه صادر می شود ؟ چگونه می توان وقت سفارتآلمان گرفت ؟ وقت سفارت آلمان چند روزه داده می شود ؟ مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای توریستی آلمان چیست ؟ چگونه می توان برای ویزای شنگن اقدام کرد ؟ مدارک مود نیاز ویزای شنگن چیست ؟ این مقاله در باب ویزای توریستی آلمان نگارش شده و به کلیه سوالات شما در زمینه ویزای توریستی آلمان پاسخ می دهد .

ویزای توریستی آلمان و مدارک مورد نیاز اخذ ویزای توریستی آلمان را از ما بخواهید . مشاوران موسسه ما در دفاتر وین و دفاتر همکار در ایران آماده پاسخگویی به شما سروران میباشند .

مکانهای توریستی آلمان

گرفتن ویزای آلمان همیشه باید اولین قدم شما در برنامه ریزی برای سفر باشد چرا که بهترین پروازهای ارزان قیمت با راحت ترین هتل ها و جالب ترین مکان را برای بازدید دارد. در میان شهرهای آلمان، فرانکفورت یکی از زیباترین چشم اندازها را دارد. در این شهربلندترین ساختمان‌های آلمان قرار دارند.یا می توان کلیسای معروف شهر کلن(K�lner Dom) به همراه ساختمان شهرداری این شهر نام برد. یا که می توان مونیخ را نام برد شهر کافه های کوچک وزیبا که بی شباهت به شهرهای ایتالیایی نیستند.

مشاوران مجرب موسسه حقوقی ملک پور به شما کمک می کنند تا برای اخذ ویزای توریستی آلمان و کشور های شنگن بهترین و سریعترین راه را برای اقامت در آلمان انتخاب کنید.

 

برای سفر به آلمان بسیاری از افراد به ویزای آلمان نیازی ندارند اما این طرح برای بعضی از ملیت ها اعمال می شود .شهروندان اتحادیه اروپا ، به ویزا برای رفتن به آلمان نیازی ندارند.اساسا این پروسه برای افرادی که قصد سفر به آلمان را دارند به سه چیز بستگی دارد:

  • ملیت افراد.
  • هدف از اقامت فرد
  • طول اقامت .

بسته به لیست بالا فرد متقاضی را به یکی از سه دسته تقسیم می شوند:

  • بدون ویزا مورد نیاز .
  • اقامت کوتاه مدت ویزای (توریستی /کسب و کار)
  • اقامت طولانی ویزای (تحصیل /کار).

اما قبل از آن باید بفهمید شما نیاز به ویزای آلمان دارید یا خیر. در واقع ویزای آلمانی دیگر وجود ندارد. آلمان یک تیم را با ۱۴ کشور اروپا تشکیل داده اند به اصطلاح ویزای شنگن ،که در تمام کشورهای عضو این ویزا معتبر است.که در حال حاضر در ۱۰ کشور عضو جدید اتحاده اروپا  از شرق اروپا و در انگلستان ویزای شنگن اعتبار ندارد.انگلیس نه بحشی از یورو است ونه عضو کشور های شنگن است.

به طور کلی تمام خارجیان که خارج از اتحاده اروپا هستند نیاز به ویزای توریستی آلمان دارند.

 

ویزای توریستی کشور آلمان

ویزای توریستی آلمان تا ۹۰ روز معتبر است و در طول اقامت درکشور آلمان ،به شما اجازه تحصیل و کار نخواهد داد . اگر قصد تحصیل یا کار را دارید باید درخواست ویزای کار یا تحصیل را بکنید.

الزامات مورد نیاز برای ویزای توریستی آلمان :

  • مدارکی که باید نشان دهد شما به اندازه کافی پول برای هزینه های اقامت خوددرکشور آلمان را دارید. اگر مدارکی دال برا اثبات بو دجه کافی نداشته باشید شما باید یک دعوتنامه از کسی که در کشور آلمان ،متعهد به پوشش تمام هزینه های سفر شما است ،نیاز دارید.برای روند این پروسه باید قصدتان را از سفر اثبات کنید و سپس میزبان تعهد رسمی برای پوشش تمام هزینه های شما را همراه با درخواست ویزا ارائه دهد .
  • بیمه سلامت با حداقل پوششEUR30000 که در تمام کشور های شنگن معتبر باشد که نشان دهد شما تمایل و توانایی بازگشت به کشور خود را دارید.

کجا شما می توانید درخواست ویزای توریستی آلمان را بکنید؟

اصولا شما باید برای اخذ اقامت کوتاه مدت  خود به سفارت آلمان یا کنسولگری که در نزدیک ترین محل اقامت شماسن می توانید درخواست بدهید اما در موارد استثنا شما می توانید ویزای توریستی آلمان را در یک کشور دیگر که در آن شما ساکن نیستید تقاضا کنید.

مدت زمان مورد نیاز برای صدور ویزای توریستی آلمان :با توجه به وزارت امور خارجه آلمان معمولا بین ۳ تا ۱۰ روز کاری طول می کشد برای صدور ویزای شنگنخود با این وجود در طول اوج فصل سفرممکن است بیشتر طول بکشد.بهتر است یک ماه قبل از تاریخ برنامه ریزی سفر خود درخواست ویزا کنید.

مدارک مورد نیاز برا ی اخذ ویزای توریستی آلمان  :

شما باید درخواست ویزای خود را با تمام اسناد و مدارک لازم شخصا در سفارت آلمان یا نزدیک ترین کنسولگری آلمان به محل اقامت شما باید تحویل دهید.اگر چه شما می توانید درخواست ویزا را از هر جایی دانلود کنید اما توصیه می شود که مراجعه به سقارت المان / کنسولگری را در کشور خود را برای هر گونه پرس وجو و شرایط محلی خاص مربوط به تشریفات ویزا را انجام دهید و از مراجعه متعدد به سفارت باید اجتناب کنید.

ویزای توریستی آلمان و مدارک مورد نیاز اخذ ویزای توریستی آلمان را از ما بخواهید . مشاوران موسسه ما در دفاتر وین و دفاتر همکار در ایران آماده پاسخگویی به شما سروران میباشند .

مدت زمانی که برای اقامت طول می کشد

همان طور که قبلا دکر شد حداکثر اقامت توریستی شما باید ۹۰ روز باشد اما این بدان معنا نیست که همیشه حداکثر را خواهید گرفت.در ویزای شما آن را به مقدار دقیق روز داده شده به شما نمایش می دهد اگر شما در حال برنامه ریزی برای دیدارکشور آلمان به مدت یک هفته هستید به شما دقیقا اجازه ۷ روز داده می شود .برای این مورد نسبتا سخت می شود که اقامت خود را هفته دیگر تمدید بکنید اگر شما برنامه هایتان را تغییر دهید .بنا براین در حین تعیین طول سفر همیشه سخاوتمندانه آن را تعیین کنید مثلا اگر قصد دارید دو هفته در کشورآلمان بمانید در خواست اقامت سه هفته را بدهید.

نکته :شما نمی توانید بیش از ۹۰ روز در دوره ۶ ماه بمانید شما فقط یک بار باید از این دوره استفاده بکنید. شما باید تا ۶ ماه صبر کنید اگر باز هم قصد سفر به کشورآلمان یا هر کشور دیگر شنگن را دارید.(محاسبه از روزی که آلمان یا هر کشور شنگن را ترک کرده اید).

اعتبار پاسپورت :از تاریخ آخرین برنامه ریزی شده از خروج کشورآلمان پاسپورت شما بایستی حداقل تا ۴ ماه معتبر باشد همچنین با ید حداقل دو صفحه خالی که در آن ویزا می تواند وارد شود را داشته باشد.

 

موسسه ی حقوقی ملکپور با کادری مجرب ، برترین ارائه دهنده ی خدمات ویزای توریستی آلمان میباشد. اگر میخواهید با اخذ  این ویزا به آلمان سفر کنید  میتوانید جهت مشاوره و کسب اطلاعات به لینک وب سایت های موسسه ی حقوقی ملکپور به آدرس www.malekpour.ir  و یا وب سایت سفارت آلمانمراجعه فرمایید.

 

Willkommen im Online-Terminvergabesystem der Botschaft Teheran

Bitte beachten Sie, dass das Terminvergabesystem der Botschaft sich ge�ndert hat

Auf den folgenden Seiten k�nnen Sie sich f�r die Beantragung von Visa registrieren. Nach erfolgreicher Registrierung erhalten Sie 2 Mails

innerhalb von 30 Minuten eine Best�tigungsmail mit der Referenznummer und

Einige Wochen sp�ter erhalten Sie eine gesonderte Mail (Terminmail) mit dem genauen Zeitpunkt Ihres Termins

Dieses Verfahren garantiert eine einfach vorzunehmende Buchung sowie die Vergabe eines fr�hest m�glichen Termins. Die Registrierung wird nur wenige Minuten in Anspruch nehmen. Bitte nehmen Sie sich daher die Zeit, die Hinweise aufmerksam zu lesen, da Ihre Registrierung bei Nichtbeachtung der Vorgaben storniert werden k�nnte

Bitte �berpr�fen Sie, ob Sie nach erfolgreicher Eintragung eine Mailbest�tigung mit einer Referenz-Nummer f�r Ihren Vorgang bekommen haben. Es kann bis zu 30 Minuten dauern, bis diese Mail bei Ihnen eingeht

Die Botschaft benachrichtigt Sie so bald wie m�glich �ber Ihren verbindlichen Termin zur Visumbeantragung an der Deutschen Botschaft Teheran. Mit dieser E-Mail erhalten Sie auch einen Terminbest�tigungs- und einen Stornierungslink

Termine, die nicht innerhalb von 7 Tagen nach Erhalt der Terminmail best�tigt wurden, werden automatisch gel�scht! Sollten Sie den Termin nicht wahrnehmen k�nnen und deshalb stornieren, dann m�ssen Sie sich erneut registrieren

به سیستم تعیین وقت آنلاین سفارت آلمان در تهران خوش آمدید.

لطفا توجه فرمایید، که سیستم تعیین وقت آنلاین سفارت تغییر کرده است.

در صفحات بعد می توانید برای دریافت وقت مصاحبه ثبت نام نمایید. پس از ثبت نام صحیح، شما ۲ ایمیل دریافت خواهید کرد:

۱-     ظرف ۳۰ دقیقه پس از ثبت نام یک ایمیل تاییدیه با شماره پیگیری و

۲-     چند هفته پس از آن یک ایمیل جداگانه (ایمیل وقت) با تاریخ و زمان دقیق مصاحبه دریافت خواهید نمود.

این روند جدید وقت دهی باعث ایجاد سهولت در گرفتن وقت بوده و اختصاص نزدیکترین وقت آزاد را تضمین می نماید.ثبت نام تنها چند دقیقه زمان خواهد برد. لطفا پیش از ثبت نام توضیحات مربوطه را کامل و به دقت مطالعه فرمایید، زیرا در صورت انجام خطا، ثبت نام شما باطل خواهد شد.

لطفا پس از اتمام ثبت نام، دریافت ایمیل تاییدیه حاوی شماره پیگیری را کنترل نمایید. دریافت این ایمیل ممکن است تا ۳۰ دقیقه طول بکشد.

سفارت در اسرع زمان شما را از وقت قطعی تان برای انجام مصاحبه ویزا در سفارت آلمان در تهران مطلع خواهد نمود. ایمیل وقت همچنین حاوی یک لینک جهت تایید وقت و لینک دیگر جهت باطل نمودن آن می باشد.

وقت هایی که ظرف مدت ۷ روز پس از دریافت ایمیل وقت تایید نگردند، به صورت خودکار حذف خواهند شد! چنانچه حضور در سفارت در تاریخ تعیین شده، برایتان مقدور نباشد و اعلام انصراف نمایید، بایستی مجدداً ثبت نام کنید!

خانم ها و آقایان گرامی

در صفحات بعد می توانید برایدرخواست ویزای پیوست به خانواده یا ازدواج در آلمانبا طول اقامت بیش از ۹۰ روز ثبت نام نمایید.

پس از ثبت نام صحیح دو ایمیل دریافت خواهید نمود:

۱-    ظرف ۳۰ دقیقه پس از ثبت نام یک ایمیل تاییدیه با شماره پیگیری و

۲-    چند هفته پس از آن یک ایمیل جداگانه (ایمیل وقت) با تاریخ و زمان دقیق مصاحبه دریافت خواهید نمود.

لطفا پس از اتمام ثبت نام، دریافت ایمیل تاییدیه حاوی شماره پیگیری را کنترل نمایید. دریافت این ایمیل ممکن است تا ۳۰ دقیقه طول بکشد. سفارت در اسرع زمان شما را از وقت قطعی تان برای انجام مصاحبه ویزا در سفارت آلمان در تهران مطلع خواهد نمود. ایمیل وقت همچنین حاوی یک لینک جهت تایید وقت و لینک دیگر جهت باطل نمودن آن می باشد.

وقت هایی که ظرف مدت ۷ روز پس از دریافت ایمیل وقت تایید نگردند، به صورت خودکار حذف خواهند شد! چنانچهحضور در سفارت در تاریخ تعیین شده، برایتان مقدور نباشد و اعلام انصراف نمایید، بایستی مجدداً ثبت نام کنید!

ویزای توریستی آلمان و مدارک مورد نیاز اخذ ویزای توریستی آلمان را از ما بخواهید . مشاوران موسسه ما در دفاتر وین و دفاتر همکار در ایران آماده پاسخگویی به شما سروران میباشند .

 

لطفاً هنگام واردکردن داده های خود، موارد زیر را مورد توجه قرار دهید

  • کودکان زیر ۱۸ سال نیاز به تعیین وقت مصاحبه جداگانهندارند، این در صورتی است که با حداقل یکی از والدین سفر نمایند. کودکانی که به تنهایی سفر می کنند نیاز به تعیین وقت دارند.
  • کلیه موارد بایستی منحصراً بهحروف لاتینوارد شوند.
  • موارد ثبت شده بایستی کاملاً دقیق و بدون غلط باشد، زیرا ورود به بخش ویزا منحصراً با کنترل دقیق نام و مشخصات پاسپورت انجام میشود.
  • شماره گذرنامهشماباید با اعداد وحروف بزرگوارد شود، مانندA1234567. در تصویر زیر ملاحظه خواهید کرد که شماره گذرنامه را کجا خواهید یافت:

Weiter

Rechts- und Konsularabteilung

Herzlich Willkommen beim Online-Terminvergabesystem der Deutschen Botschaft Teheran

Auf den folgenden Seiten k�nnen Sie Termine zur Beantragung von Legalisationen, konsularischen Bescheinigungen, Unterschriftsbeglaubigungen, zur Beglaubigung von Kopien und zur Beratung in Angelegenheiten des Erb- und Staatsangeh�rigkeits- und Familienrechts buchen

Sie ben�tigen keinen Termin f�r die Abholung von P�ssen und sonstigen Dokumenten wie z.B. Geburtsurkunden sowie Beratungen und Bescheinigungen in Rentenangelegenheiten

 

 

009 ویزای توریستی آلمان

0010 ویزای توریستی آلمان

0011 ویزای توریستی آلمان

 

 

ویزای توریستی آلمان و مدارک مورد نیاز اخذ ویزای توریستی آلمان را از ما بخواهید . مشاوران موسسه ما در دفاتر وین و دفاتر همکار در ایران آماده پاسخگویی به شما سروران میباشند .

 

بخش حقوقی و کنسولی

به سیستم وقت دهی آنلاین سفارت آلمان در تهران خوش آمدید.

در صفحات بعد می توانید برای ارایه درخواست تأیید مدارک، گواهی های کنسولی، تأیید امضا، کپی برابر اصل و مشاوره در امور حق ارث، تابعیت و خانواده وقت قبلی تعیین نمایید.

 

لطفا مدارکی که در ذیل می آید به برگه درخواست روادید خود ضمیمه نمایید تا بتوانیم شرایط الزم جهت صدور روادید در هر مورد مشخص را بررسی نماییم. لطفا هنگام ارائه درخواست حتما به موارد زیر دقت نمایید:

  • حوزه مسئولیت: لطفا در خواست روادید خود را نزد نمایندگی خارجی آن کشور از حوزه شنگن ارائه دهید که قصد دارید بیشترین زمان سفرتان را در آنجا سپری نمایید. در صورتی که قصد دارید در چندین کشور از حوزه شنگن، برای مدت برابر اقامت داشته باشید، نماینده خارجی آن کشوری مسئول است که از طریق آن به حوزه شنگن وارد می شوید.
  • لطفا مدارک خود را بطور کامل به ترتیبی که آمده تنظیم نمایید و به شکلی که تعیین شده )مدارک اصل و یا کپی( به باجه تحویل دهید. تمامی کپی ها باید در قطع A4 تحویل داده شوند. حتی در صورتی که اصل مدرک قطع متفاوتی داشته باشد. هر درخواست کننده ای، خود شخصا مسئولیت مدارکی که تحویل می دهد را به عهده دارد. در صورتی که کمبودی در مدارک الزم وجود داشته باشد، این خطر وجود دارد که نتوانیم درخواست شما را بپذیریم و یا آن را رد کنیم
  • از ارائه درخواست روادید هیچگونه حق قانونی برای صدور روادید یا باز پرداخت هزینه های احتمالی در خصوص سفر مورد نظر به شما تعلق نخواهد گرفت
  • پس از تحویل درخواست، به دلیل روند رسیدگی، نخواهیم توانست مدارک دیگری را بپذیریم. اما در موارد استثنا ممکن است بطور تلفنی ازشما بخواهیم مدارک اضافه دیگری نیز ارائه دهید
  • لطفا توجه داشته باشید در صورتیکه مدارک جعلی ارائه دهید، از صدور روادید برای شما خودداری خواهد شد و کلیه کشورهای حوزه شنگن از صدور روادید برای مدتی طوالنی برای شما خودداری خواهند نمود.

ادرس و تلفن و روزهای کار سفارت آلمان

سفارت در تهرانسفارت آلمان (Germany)
آدرسخیابان فردوسی-‏ روبروی بانک مرکزی- ‏پلاک ۳۲۰‏‎
تلفن۳۹۹۹۰۰۰۰، ۳۹۹۱۱۰۲۰
فکس‏۳۹۹۹۱۸۹۰‏
روز و ساعت کارییکشنبه تا پنجشنبه‏

 

معرفی شهرهای توریستی آلمان

مونیخ

مونیخ بر روی رود ایسار و شمال کوه آلپ قرار گرفته است.مونیخ سومین شهر بزرگ آلمان پس از برلین و هامبورگ است.۱٬۳۳۰٬۴۴۰ میلیون نفر در این شهر زندگی می کنند و مساحت این شهر۳۱۰٫۴۳ کیلومتر مربع است و مرکز ایالت بایرن است. مونیخ میزبان بازی های المپیک تابستانی ۱۹۷۲بود.

برلین

برلین (به آلمانی: Berlin) ( پایتخت کشور آلمان و بزرگ‌ترین شهر هم از لحاظ جمعیت و هم از لحاظ مساحت در این کشور است و در کل اتحادیه اروپا مقام دوم را دارد.

مساحت آن ۸۹۹ کیلومتر مربع است و این شهر ۳۸ کیلومتر از شمال به جنوب و ۴۵کیلومتر از شرق به غرب امتداد یافته‌است. میانگین ارتفاع آن از سطح دریا ۳۴متر ثبت شده بلندترین ارتفاع (۱۱۵متر) به دو تپه مصنوعی توفلسبرگ و ماگلبرگ مربوط می‌شود برلین همچنین یک شهر ایالتی است، یعنی یکی از ایالت‌های شانزده‌گانه آلمان نیز به شمار می‌آید. برلین، بزرگ‌ترین و از نظر تاریخی مهم‌ترین ایالت آلمان است. جاذبه‌های تاریخی و فرهنگی این شهر در حال حاضر، آن را به یکی از مهم‌ترین مراکز جلب گردشگر تبدیل کرده‌است. با این‌حال برلین، شهری �فقیر� با وام‌دار است. برلین به عنوان یکی از مراکز فرهنگی جهان در زمان‌های مختلف نقش مهمی بازی کرده‌است: در قرن ۱۸، به عنوان پایتخت پروس، قلب روشنگری بود. در

�دههٔ طلایی سال‌های بیست�، در این شهر بزرگ جشن‌های بی‌شماری برپا شد. امروز نیز برلین، یکی از شهرهای مهم اروپاست که هنوز نگاه‌ها را به خود جلب می‌کند.

هامبورگ

هامبورگ، دومین شهر بزرگ آلمان و همچنین هشتمین در اتحادیه اروپا است. هامبورگ سومین بندر بزرگ در اروپا بعد ازآنتورپ و روتردام است. هامبورگ یک شهر ایالتی است، یعنی یکی از شانزده ایالت آلمان نیز به شمار می‌آید.

 

در این مقاله به راههای اخذ ویزای شنگن و شرایط اخذ ویزای توریستی آلمان و مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای شنگن پرداختیم . در پایان توصیه می شود چنانچه علاقمند به دریافت ویزای شنگن هستید قبل از هرگونه اقدام با موسسات حقوقی معتبر تماس گرفته و از مشاوره رایگان وکلای ارشد و کارشناسان زبده این موسسات برخوردار شوید .ویزای توریستی آلمان و مدارک مورد نیاز اخذ ویزای توریستی آلمان را از ما بخواهید . مشاوران موسسه ما در دفاتر وین و دفاتر همکار در ایران آماده پاسخگویی به شما سروران میباشند .

[ شنبه 5 اسفند 1396 ] [ 15:34 ] [ malekpour ]